Lora, Adelina Pestrițu și Anna Lesko, dans de zile mari. Cum şi-au făcut de cap cele trei vedete

Iancu Andreea, Alexandrina Toader 24.03.2021, 08:32

Cele trei vedete au făcut un spectacol neașteptat în platoul emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV. Lora, Adelina Pestrițu și Anna Lesko au încins atmosfera cu un dans împreună, pe care nu au ezitat să îl împărtășească și cu fanii. Modul în care s-au distrat cele trei prezențe feminine în emisiune a fost apreciat de mulți internauți.

Lora, Adelina Pestrițu și Anna Lesko au încins atmosfera cu un dans în trei

În ediția de ieri a emisiunii “Vorbește lumea”, Adelina Pestrițu a fost invitată în platoul de la Pro TV, moderat de către Lora și Cove, dar și de către frumoasa Anna Lesko, responsabilă cu o rubrică de gătit. Pentru că cele trei prietene se simt mereu în largul lor una în compania celeilalte, vedetele nu au mai stat pe gânduri și au împărtășit cu telespectatorii starea lor de bine. Cu energie bună și zâmbetul pe buze, cele trei s-au pus pe spectacol, în direct. După un joc amuzant, în care Adelina a provocat-o pe Lora, cele trei vedete au dat tonul unei petreceri ad-hoc.

Lora, Adelina Pestrițu și Anna Lesko au început să danseze împreună și au împărtășit momentul cu internauții. Clipurile au apărut pe contul de Instagram al prezentatoarei Lora, care, de altfel, a avut o zi excelentă. Deși în urmă cu o săptămână se confrunta cu unele probleme de sănătate, în ediția emisiunii de ieri frumoasa cântăreață a avut o stare bună și a dansat pe tot parcursul zilei de filmare, de fiecare dată când un invitat apărea în platou. Artista s-a filmat inclusiv în timpul prestației formației Pindu, ale cărei piese au stârnit spiritul Lorei.

Lora le-a dat emoții fanilor săi
Lora le-a dat emoții fanilor săi

Prezentatoarea a lipsit din emisiune în urmă cu o săptămână. Care este motivul pentru care Lora nu a mai apărut la TV

După ce Adela Popescu a decis să se retragă pentru moment alături de familia sa, așteptând să se nască cel de-al treilea fiu al lui Radu Vâlcan, Lora a fost cea care i-a luat locul în emisiunea de la Pro TV. Cântăreața a trecut alături de Cove pe postul de prezentator la “Vorbește lumea”. Însă, în urmă cu câteva zile, artista și-a îngrijorat fanii după ce a absentat de la cârma emisiunii. Deși mulți s-au gândit la faptul că Lora ar putea fi chiar și însărcinată și să se confrunte cu grețuri matinale, cântăreața a mărturisit că este vorba doar despre reacțiile adverse la rapel, după ce a mers să își facă vaccinul anti-Covid. Artista a dezvăluit totul pe rețelele de socializare.

Marți am avut rapelul. Am ajuns acasă și prima dată m-a luat somnul, dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara pe la ora 10. M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare. Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap.

Pentru mine durerea de cap a fost anormală. Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi crezând că sunt bine. Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva. Când m-am ridicat să mă duc la baie eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune, a spus Lora pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe