Motivul pentru care Virgil Ianţu nu a luat-o de soţie pe mama fetei sale. Prezentatorul a recunoscut (Exclusiv)

Ioana Bucur 22.03.2022, 20:43

Celebrul om de televiziune și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor, preferând mereu să expună publicului doar latura sa de profesionist desăvârșit în televiziune. Jurnaliștii redacției Ego – Impact. ro au aflat, în exclusivitate, care este motivul pentru care Virgil Ianţu nu a luat-o de soţie pe mama fetei sale. Prezentatorul a recunoscut de ce nu a ajuns în fața altarului cu femeia cu care își împarte viața de mai bine de 15 ani.

De ce nu s-a căsătorit până acum Virgil Ianțu cu mama fetei sale

Cu toate că trăiește în lumina reflectoarelor de ani buni, Virgil Ianțu a reușit să își țină viața persoanlă departe de ochii străinilor. Într-un interviu emoționant oferit, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, prezentatorul a vorbit despre cele mai importante femei din inima sa: fiica și partenera lui de viață.

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru se iubesc de mai bine de 15 ani. Au împreună o fiică superbă, Jasmina, și se mândresc cu o relație de admirat. Cu toate astea, cei doi nu au ajuns, până acum, în fața altarului sau ofițerului stării civile pentru a-și oficializa povestea de iubire.

În momentul de față, pentru ei nu mai este important actul de căsătorie. Însă le place să se amuze pe seama acestui subiect. De fiecare dată când sunt întrebați când au de gând să facă acest pas, Virgil și Roxana răspund că încă se află la faza de cunoaștere.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo…va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Virgil Ianțu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Motivul pentru care Virgil Ianţu nu a luat-o de soţie pe mama fetei sale. Prezentatorul a recunoscut (Exclusiv)
Virgil Iantu, Roxana Alexandru și fiica lor, Jasmina

„Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună”

Vedeta TVR nu are nevoie de un act pentru a valida sentimentele și legătura puternică ce îl leagă de partenera sa. Pentru el, momentele petrecute împreună cu Roxana și Jasmina, fiica lor, sunt cele mai frumoase.

„Simpla lor prezență o reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc așa cum pot să le ofer ceea ce merită.

Suntem foarte apropiați și încă savurez momentele pe care le petrecem alături de ea, inclusiv vacanțele. Faptul că ea are libertatea de a avea ieșiri cu prietenii la munte, la mare, și fără noi, a contat. Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați cum suntem acum”, a mărturisit vedeta TVR.

Virgil Ianțu se pregătește să revină pe micul ecran, în grijla de primăvară TVR 2, cu un nou sezon al emisiunii „Câștigă România”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...