EXCLUSIV

Virgil Ianțu, criticat pentru că nu se căsătorește cu Roxana. Cererea lui specială n-are cum să fie acceptată de Biserică. ”Va da socoteală” (Exclusiv)

Stan Filon 15.09.2021, 08:45
Virgil Ianțu, criticat pentru că nu se căsătorește cu Roxana. Cererea lui specială n-are cum să fie acceptată de Biserică. ”Va da socoteală” (Exclusiv)

Virgil Ianțu și iubita sa, Roxana, sunt împreună de aproape 15 ani. Au și o fiică împreună, pe Jasmine, dar încă nu s-au decis să facă pasul cel mare, încă nu s-au căsătorit Omul de televiziune a rămas cu un gust amar, de ani de zile, după ce a vorbit cu un preot.

Virgil Ianțu este criticat pentru că nu se căsătorește cu Roxana

Virgil Ianțu nu crede în acte și nu crede că un funcționar al statului trebuie să-i pună o ștampilă prin care să parafeze faptul că vedeta și iubita sa sunt de-acum soț și soție. Prezentatorul de televiziune spune că nu are timp de acte, dar i-a cerut mâna iubitei sale, iar ea a acceptat. Se întâmpla acum mult timp, dar cei doi iubiți încă nu și-au făcut timp să depună actele și nici nu vor.

Cu toate acestea, Virgul Ianțu a povestit recent că a vrut să se cunune religios, să-i jure iubire eternă Roxanei, în fața lui Dumnezeu. Ei bine, nu s-a putut. ”Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani. S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie.

Virgil Iantu este criticat pentru ca nu se casatoreste cu Roxana
Virgil Iantu este criticat pentru ca nu se casatoreste cu Roxana

A vrut să se căsătorească în fața lui Dumnezeu, dar nu a avut acte

Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. Așa e, de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept?

Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”.

Preotul Mirea Virtejanu, care slujește la Parohia ”Acoperământul Maicii Domnului”, din București areo veste și mai proastă pentru Virgil Ianțu. Acesta ne-a declarat că vedeta de televiziune și soția sa trăiesc în păcat de atâta amar de timp! Cei doi nici măcar nu pot da de pomană morților, deoarece nimic nu este primit, după cum susține preotul. Așa că slujitorul lui Dumnezeu i-a transmis un mesaj vedetei de televiziune.

”Mai bine să te mustre un preot sau un om, decât să te mustre Dumnezeu”

”Este o ordonanță dată de către Stat ca noi preoții să nu-i cununăm pe cei care nu se cunună și civil, e obligatoriu să prezinte certificatul de căsătorie. Dar mulți nu fac asta din cauza banilor, a averilor. Dar D-zeu nu a lăsat așa, ei trebuie să formeze un cuplu, altfel stau în păcat.

Cât ești în nelegiuire nu poți da pomană nici pentru părintele tău, nici măcar o felie de pâine. Cine nu e cununat nu are voie să se împărtășească. Poate, financiar, le merge bine, dar vei da socoteală în fața lui Dumnezeu.

Mulți au stat 15 -20 de ani împreună, nu le mergea bine, dar, după căsătorie, le-a mers din plin. Nu poți spune soția mea sau soțul meu, dacă nu ești căsătorit. Îl aștept pe Virgil Ianțu să vină la biserică, să stăm de vorbă. Eu am și calitatea de învățător. Mai bine să te mustre un preot sau un om, decât să te mustre Dumnezeu, mai târziu”, i-a transmis preotul lui Virgil Ianțu.