Motivul pentru care un șofer din Sectorul 1 a rămas fără mașină. I-au confiscat-o și a luat și 10.000 de lei amendă

Stan Filon 12.07.2022, 20:27
Motivul pentru care un șofer din Sectorul 1 a rămas fără mașină. I-au confiscat-o și a luat și 10.000 de lei amendă

Un bucureștean din Sectorul 1 al Capitalei este primul din istoria sectorului care a plătit foarte scump pentru o faptă reprobabilă. Cea care a făcut anunțul a fost chiar primarul de sector, Clotilde Armand. Aceasta a postat un mesaj pe o rețea socială în care a povestit exact ce a făcut cetățeanul respectiv. Fapta respectivă a fost săvârșită de mii și mii de ori până acum, însă el a avut ghinionul să fie prins și să rămână și fără mașină pentru ceea ce a făcut.

Motivul pentru care un șofer din Sectorul 1 a rămas fără mașină

Așadar, un bărbat din Sectorul 1 al Capitalei a rămas fără mașină, dar a plecat acasă nu doar pieton ci și cu o amendă consistentă, după ce a fost surprins de polițiștii de la Poliția Locală aruncând gunoaie provenite de la o construcție pe un câmp de la periferia de sector. În acea zonă zac mii de tone de astfel de deșeuri, iar polițiștii locali au acționat ca în filme.

Obișnuiți să alerge bătrânelele din sector care vând leuștean, aceștia s-au reprofilat recent și au trecut la filaj. Au stat la pândă lângă groapa de gunoi ad-hoc și au așteptat răbdători ca cineva să le pice în plasă. Și s-a întâmplat. Un șofer nefericit a venit cu duba în zonă și a fost surprins în flagrant în timp ce arunca molozul. Oamenii legii i-au confiscat autoutilitara și i-au dat și o amendă de nu mai puțin de 10.000 de lei, pentru fapta lui.

Motivul pentru care un sofer din Sectorul 1 a ramas fara masina. I-au confiscat-o si a luat si 10.000 de lei amenda
Motivul pentru care un sofer din Sectorul 1 a ramas fara masina. I-au confiscat-o si a luat si 10.000 de lei amenda

„Aviz amatorilor, în Sectorul 1 aplicăm legea”

„În cursul zilei de astăzi, pentru prima dată în istoria Poliției Locale Sector 1, am confiscat o autoutilitară care se pregătea să arunce deșeuri provenite din construcții în cartierul Giulești- Sârbi. A fost organizat un flagrant, într-o zonă în care zeci de mii de tone de deșeuri erau depozitate ilegal. Practic, vorbim de unul dintre cele mai mari depozite de deșeuri ilegale din Capitală.

Pe lângă confiscarea autovehiculului, proprietarul a fost amendat cu 10.000 lei. Baza legală există, Ordonanța de Urgență nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, este nevoie doar de voință pentru ca sancțiunile să fie puse în aplicare. Aviz amatorilor, în Sectorul 1 aplicăm legea! Nesimțirea se plătește scump. În Sectorul 1 avem toleranță zero față de cei care încalcă legislația de mediu și depozitează gunoaie în locuri nepermise, punând în pericol sănătatea noastră”, a scris primarul Clotilde Armand pe o rețea socială.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...