Motivul pentru care soţia lui Cătălin Moroşanu îl vrea acasă pe concurentul de la Survivor România. “Să câştige cine o vrea”

Ioana Bucur 10.04.2021, 21:30
Motivul pentru care soţia lui Cătălin Moroşanu îl vrea acasă pe concurentul de la Survivor România. “Să câştige cine o vrea”

Cu toate că mulți îl văd și acum marele câștigător al competiției din Republica Dominicană, cea care ar fi trebuit să îi fie cea mai mare susținătoare nici nu mai vrea să audă de concurs. Care este motivul pentru care soţia lui Cătălin Moroşanu îl vrea acasă pe concurentul de la Survivor România.

Soţia lui Cătălin Moroşanu îl vrea acasă pe concurentul de la Survivor România

Soția lui Cătălin Moroșanu îl vrea acasă pe concurentul de la Survivor România. Cu toate că este considerat unul dintre preferații la câștigarea marelui premiu din Republica Dominicană, sportivul a suferit o accidentare serioasă în timpul unei probe din concurs. Pentru Georgiana, nimic nu este mai important decât sănătatea soțului ei, pe care îl vrea acasă, în România, „întreg”. Ea a dezvăluit că, dacă noua accidentare a fost cauzată de o problemă mai veche pe care Cătălin o avea la genunchi, atunci situația ar putea deveni îngrijorătoare.

„Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile! Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!”, a declarat Georgiana Moroșanu pentru playtech.ro.

Faptul că nu poate lua legătura cu el nu face decât să îi sporească teama. Situație bizară, în contextul în care mulți nu o cred când le spune că orice formă de comunicare cu concurentul de la Survivor România 2021 este interzisă și că nu a mai vorbit cu el de când a plecat din România, adică de la sfârșitul anului trecut.

„Cel mai supărător lucru este faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum să luăm legătura. Și, știți ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am mai vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienții, dintre cei care știu ce relație am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut, se uită tare neîncrezători la mine”, a mai adăugat soția lui Cătălin Moroșanu.

Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor Ronmânia
Georgiana și Cătălin Moroșanu

Cum s-au cunoscut Georgiana și Cătălin Moroșanu: „Puneam bani să ne luăm napolitane”

Înainte să plece în Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu a povestit cum a cunoscut-o pe Georgiana. Sportivul spunea despre el că este „un tip interesant”, care nu trece neobservat iar asta s-ar datora, în primul rând, șarmului său: „am avut mereu acea sclipire, acel ceva”. Ceva-ul despre care vorbea l-a ajutat și în urmă cu aproape două decenii, când a văzut-o, într-un tren, pe fata care avea să-i devină soție.

„Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a povestit sportivul pentru VIVA!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI