EXCLUSIV

Motivul pentru care Romică Țociu nu a ajuns la nunta bunului său prieten, Gheorghe Gheorghiu. E un mare regret EXCLUSIV

Alexandru Catalan 16.11.2021, 19:39

Romică Țociu trăiește un mare regret în aceste zile. Nu a putut fi alături de prietenul său de-o viață, Gheorghe Gheorghiu, la nunta acestuia din New York. S-au opus și condițiile speciale de călătorie mai peste tot în lume, dar și faptul că viza pentru statele Unite nu a ieșit în timp util.

”Nu am putut fi alături de Gigi, în aceste zile atât de speciale pentru el. Regret asta din tot sufletul meu. Cred că a înțeles și el că nu poți intra fără viză în Statele Unite și în condițiile actuale de călătorie, cu nebunia asta de COVID, totul a fost și mai dificil ca de obicei!”, susține Romică Țociu.

A urmărit evenimentul live pe internet

El ne-a dat însă asigurări că a urmărit întreg ceremonialul religios pe internet, fiindcă prietenii care au traversat totuși Atlanticul, în frunte cu celebrii nași, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, au avut ideea de a transmite evenimentul live pe Internet.

”Am stat și m-am uitat ca un școlar cuminte care-și face conștiincios toate temele. Nu de frica faptului că a doua zi voi fi fost întrebat, ci de dragul subiectului în sine.

În unele momente m-am prăpădit de râs, pe altele nu le-am înțeles, dar voi cere lămuririle de rigoare atunci când când voi fi cu Gigi față în față”, a sunat promisiunea specială a îndrăgitului actor de divertisment. Care a adăugat că nici nu concepe să rateze ”petrecerea de la botez”.

Gheorghe Gheorghiu si sotia

Încântat de alegerea lui Gigi Gheorghiu

Romică Țociu spune că se bucură foarte mult de decizia luată de amicul său, aceea de ”a se stabili la casa sa: ”Trebuia să vină și ziua asta, o data și odată.

Adică Gigi să se stabilească la casa sa. Acum, e drept, ca să ajungi la casa lui trebuie să treci peste un ocean, dar ce să faci? Să-l iei pe om la rost?

Dincolo de glumă, sunt încântat de alegerea lui. Soția sa, Gabriela, e pâinea lui Dumnezeu. De fapt, nu cred că există adjective în limba română care să o descrie suficient. Eu, spre exemplu, abia aștept să-i văd în februarie, la anul, când voi ajunge cu siguranță la New York, și să-i îmbrățișez pe amândoi!”.

Au petrecut nopțile de vară împreună

Pe de altă parte, Țociu spune că a profitat oarecum de prezența bunului său amic, Gheorghe Gheorghiu, din această vară pe litoralul românesc.

”Cred că în vara care tocmai s-a încheiat am organizat împreună cu Gigi mai multe petreceri ale burlacilor, nu numai una, cum se obișnuiește. Fiind cazați foarte aproape unul de celălalt, ne-am întâlnit aproape în fiecare seară. Am depănat amintiri, am vorbit despre câte în lună și în stele, dar am și degustat. Totul cu măsură, însă!”, adaugă Romică Țociu.

Romică Țociu și partenerul său traditional, Cornel Palade, l-au vizitat cel mai recent pe Gheorghe Gheorghiu la New York în martie 2020, cu puțin timp înainte ca planeta să se oprească din treburile sale cotidiene din cauza pandemiei de COVID-19.

Ei au jucat în numeroase spectacole pentru comunitățile de români de peste Ocean și spun că vor relua aceste lucruri imediat ce situație le va permite. Până atunci, Gheorghe Gheorghiu și alesa inimii sale, Gabriela Băncescu, a spus ”Da” în fața preotului, duminică, 14 noiembrie, la New York.

Urmăriți Impact.ro și pe