EXCLUSIV

Ultimele detalii despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu. Artistul a dezvăluit și dacă a invitat-o pe Anca Țurcașiu. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 04.09.2021, 15:50

Gheorghe Gheorghiu a ales să-şi facă costumul de mire pentru propria nuntă în România, la comandă. În schimb, soţia sa nu va purta tradiționala rochie de mireasă.

Gheorghe Gheorghiu se va căsători în America

Gheorghe Gheorghiu, 67 de ani, se pregătește de zor pentru apropiata sa nuntă. La jumătatea lunii noiembrie, îndrăgitul nostru solist şi aleasa inimii sale, Gabriela, au decis să facă nuntă mare peste ocean, în America.

Celebrul artist și-a cerut iubita în căsătorie în decembrie 2020, iar în prezent pun la punct ultimele detalii despre nuntă. Unul dintre aceste detalii este legat de vestimentația mirilor. Gheorghe Gheorghiu a ales să-şi facă costumul în România, la comandă.

“Aş fi putut desigur să aleg să mi-l cumpăr din Statele Unite, dar eu am vrut să mi-l fac acasă. Ca atare, chiar în zilele acestea, de început de septembrie, voi face mai multe vizite scurte la Brăila, acolo unde am  găsit ceea ce.mi doream şi am dat comandă pentru viitorul meu costum. Va fi unul normal, negru, cu nimic ieşit din comun, fără briz-brizuri”, a declarat el pentru impact.ro.

Ultimele detalii despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu. Artistul a dezvaluit si daca a invitat-o pe Anca Turcasiu. EXCLUSIV
Gheorghe Gheorghiu si sotia lui

Nuntă cu 600 de invitați

El spune că în ceea ce priveşte rochia de mireasă lucrurile sunt deja clare, logodnica sa alegând să nu poarte tradiţionala costumaţie pentru un asemenea eveniment special.

“Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare, cu probabil 600 de invitaţi”, adaugă acelaşi Gheorghe Gheorghiu.

Viitoarea soție se ocupă de oranizare

El spune, amuzându-se, că nunta sa va reuni oameni de naționalități diferite, fiindcă New York-ul, acolo unde va avea loc evenimentul mult aşteptat, e un oraş extrem de exotic, în care locuiesc tot felul de persoane, din toate colţurile lumii.

“Vor veni la nunta noastră familii din România, dar şi din America. Cele din America sunt foarte multe mixte, formate din români şi americani, sau români şi italieni, chinezi, francezi sau mai ştiu ce alte naţii.

Soţia mea se ocupă de toată organizarea asta, inclusiv de procurarea produselor pe baza cărora se vor prepara şi mâncărurile, şi deserturile din meniu!”, precizează el.

De ce nu o invită pe Anca Țurcașiu

Există însă o şi o certitudine: Gheorghe Gheorghiu a ales să nu o invite la nunta sa pe fosta iubită din tinereţe, Anca Ţurcaşiu.

“Deşi suntem în relaţii bune, nu mi-am permis să fac aşa ceva. Pur şi simplu, am ales să nu o invit. Sincer, cred că nici ea nu ar fi fost interesată de un asemenea subiect.

Cred că trece printr-o perioadă bună, fiindcă îi mai urmăresc postările de pe pagina sa de Facebook şi deduc că a reuşit să treacă peste acele probleme mai delicate din viaţa sa”, a adăugat Gheorghe Gheorghiu.

Pleacă din țară la finalul lunii

Pe de altă parte, Gheorghe Gheorghiu va părăsi România la finele lui septembrie, după ce şi-a petrecut mai toată vara aici, cântând în diverse spectacole de pe Litoral, în special.

El s-a stabilit în State din 2015 şi cântă în fiecare weekend, alături de trupa “Amor” de la Chişinău în cel mai mare restaurant cu specific românesc deschis chiar de viitoare sa soţie în marea metropolă în care-şi vor şi uni destinele foarte curând.

Gabriela Băncescu, logodnica lui Gheorghe Gheorghiu, este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea românească a New York-ului, acolo unde este stabilită din 1995. Gabriela şi Gheorghe se cunosc din copilărie, amândoi fiind brașoveni. Nunta celor doi va avea loc la 14 noiembrie, iar naşi le vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu.

Urmăriți Impact.ro și pe