Nuntă în showbizul românesc! Gheorghe Gheorghiu se însoară la 67 de ani. Cine este și cum arată aleasa artistului

Ioana Bucur 05.08.2021, 16:31
Nuntă în showbizul românesc! Gheorghe Gheorghiu se însoară la 67 de ani. Cine este și cum arată aleasa artistului

Adio, burlăcie! Se pregătește nuntă mare în showbiz-ul românesc. La 67 de ani, Gheorghe Gheorghiu se însoară, iar evenimentul va fi unul uriaș, cu aproape o mie de invitați. Cine este și cum arată femeia care i-a furat inima artistului.

Gheorghe Gheorghiu se însoară

Bat clopotele de nunță pentru Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu, femeia care i-a cucerit inima îndrăgitului artist. Marele eveniment va avea loc în Statele Unite ale Americii și este programat pentru luna noiembrie, după o logodnă ce a durat aproape un an, și va fi unul de proporții, fiind așteptați în jur de o mie de invitați.

„Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu, la un post de televiziune.

Gabriela Băncescu, viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu, este originară din Brașov, la fel ca artistul, și are câteva afaceri în New York, fiind cunoscută în cadrul comunității de români din metropola americană. Cei doi se cunosc de aproape trei decenii.

„Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa.

Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a mărturisit artistul.

Gheorghe Gheorghiu se însoară
Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu

Nașii vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei

Vestea că Gheorghe Gheorghiu se însoară i-a luat prin surprindere până și pe cei care îi vor fi nași de cununie. Maria Dragomiroiu a dezvăluit că a aflat „breaking news-ul” de pe o rețea de socializare și s-a bucurat din toată inima pentru fericitul cuplu.

„Sunt nașă, ne-am cunoscut datorită spectacolelor, ne-am apropiat și pe parcursul timpului, ea ne spunea nașul și nașa și Dumnezeu a făcut să se întâmple lucrul ăsta și suntem foarte fericiți pentru că sunt oameni extraordinari.

Eu am aflat când am văzut pe Facebook că i-a dat inelul și am fost foarte bucuroasă. Mă bucur tare mult pentru amândoi pentru că Gabriela este un om muncitor. Au ce să discute întotdeauna”, a spus Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.