Motivul pentru care PSG ar putea fi nevoită să îl vândă pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Ce urmează să se întâmple în vara anului viitor

Andrei Cezar 25.08.2021, 16:18

În ultimele zile se vorbește tot mai des despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Francezul este susținător înfocat al madrilenilor de când era copil, iar acum visul său de a juca pe Santiago Bernabeu ar putea deveni realitate. Însă chiar dacă Mbappe își dorește să ajungă la Real, există un impediment în realizarea transferului: refuzul oficialilor lui PSG de a-l lăsa pe atacantul de 22 de ani să ajungă în capitala Spaniei.

Totuși, clubul parizian nu exclude posibilitatea ca Mbappe să fie transferat la Real Madrid în această fereastră de mercato, având în vedere că în iarnă francezul intră în ultimele 6 luni de contract și ar putea semna cu formația ”blanco” din postura de jucător liber.

Suma uriașă pe care a oferit-o Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Gândul lui Kylian Mbappe este la Real Madrid. Atacantul francez a refuzat de trei ori până acum prelungirea contractului cu PSG, ultima ofertă a clubului parizian fiind pe cinci sezoane plus unu opțional și 25 de milioane salariu anual.

Mai sunt doar câteva zile de mercato, iar francezii trebuie să se gândească bine ce vor face în cazul atacantului de la PSG. Îl pierd gratis în iarnă, atunci când Mbappe va putea semna din postura de jucător liber de contract cu Real Madrid, sau vor accepta oferta fabuloasă primită de la Florentino Perez în schimbul său?

Clubul din capitala Spaniei a oferit 160 de milioane de euro pentru atacantul francez. Însă până în acest moment PSG nu pare dispusă să accepte oferta madrilenilor. Dezvăluirea a fost făcută de celebrul jurnalist sportiv Fabrizio Romano.

Ce se întâmplă acum cu Mbappe?

Kylian Mbappe își dorește să meragă la Real Madrid. În această vară, sau vara viitoare, din postura de jucător liber, vrea să își îndeplinească visul din copilărie. Vrea la Real. Din aces motiv, Mbappe a refuzat prelungirea contractului cu PSG de trei ori în ultimele șase luni.

Real Madrid a făcut o ofertă de 160 de milioane de euro marți. PSG nu a dat undă verde și nu a oferit un răspuns celor de la Real Madrid.

Real Madrid dorește astfel să îi demonstreze lui Kylian Mbappe și familiei sale cât de serioși sunt făcând această ofertă pentru un jucător care poate semna liber de contract în șase luni. Deviza lui Real Madrid este acum: Mbappe sau nimic!

Nasser Al Khelaifi este cel care îi va decide viitorul lui Mbappe, însă acesta a declarat, în repetate rânduri, că își dorește să îl păstreze pe Kylian la PSG. Dacă Mbappe nu va ajunge la Real Madrid în câteva zile, Florentino Perez vrea să îl aducă gratis în 2022.

Important de clarificat: nici Liverpool și niciun alt club din Anglia nu au dorit să îl transfere pe Mbappe în această vară.”, a scris Fabrizio Romano pe contul său de socializare.

Motivul pentru care PSG ar putea fi nevoita sa il vanda pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Ce urmeaza sa se intample in vara anului viitor
Motivul pentru care PSG ar putea fi nevoita sa il vanda pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Ce urmeaza sa se intample in vara anului viitor

Ronaldo în locul lui Mbappe?

Posibilul transfer al lui Kylian la Real i-ar putea deschide ușa lui Cristiano Ronaldo la Paris. Nici lusitanul, căruia de asemenea îi expiră contractul cu Juventus vara viitoare, nu a acceptat prelungirea înțelegerii ”bianconerii”.

Astfel, odată cu plecarea lui Kylian pe Santiago Bernabeu, Ronaldo ar putea deveni coleg de cu Messi și Neymar. Speculațiile privind posbilia ruptură dintre CR7 și Juventus au fost alimentate și de ultima decizie a starului portughez care a vrut, ca la primul meci din noul sezon de Serie A, cel din deplasare cu Udinese (2-2), să fie rezervă. El a intrat în minutul 60 al partidei și a reușit să marcheze un gol, anulat însă pe motiv de offside.

Urmăriți Impact.ro și pe