Ireal. Cristiano Ronaldo ar putea ajunge lângă Messi, la PSG. Care este condiția

Andrei Cezar 12.08.2021, 16:07
Ireal. Cristiano Ronaldo ar putea ajunge lângă Messi, la PSG. Care este condiția

Lionel Messi (34 de ani) a semnat cu PSG un contract valabil pe două sezoane, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an. Atacantul argentinian a venit din postura de jucător liber de contract după ce nu și-a mai putut prelungi înțelegerea cu Barcelona. Istoria s-ar putea repeta și în cazul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), care este aproape de finalul înțelegerii cu Juventus.

Condiția pentru care Cristiano Ronaldo ar putea ajunge lângă Messi, la PSG

Transferul lui Lionel Messi, cel mai bun jucător din istoria Barcelonei, pe Parc de Princes a creat o adevărată isterie în rândul suporterilor lui PSG. Aceștia au mers în număr mare la stadion pentru a participa la prezentarea oficială a starului argentinan. Atacantul de 34 de ani a fost primit cu aplauze îndelungi, ovații și cântece de fanii parizieni.

Nici bine s-au obișnuit cu gândul că Messi este jucătorul lui PSG, că suporterii roș-albaștri primesc o nouă veste uriașă. Presa din Spania vorbește despre aducerea celuilalt jucător colosal al acestei epoci: Cristiano Ronaldo.

Scenariul este prezentat de publicația AS, care dezvăluie că planul șeicului de la Paris Sant-Germain este de a-l aduce pe starul portughez pe Parc de Princes vara viitore, când îi expiră contractul cu Juventus. Aflați pe final de carieră, cei doi jucători fabuloși ar putea fi coechipieri din 2022, după ce în întreaga lor carieră au rivalizat atât la nivel individual, cât și de echipă.

Transferul lui Ronaldo la PSG depinde însă de mutarea lui Mbappe la Real Madrid. Mai exact, potrivit ibericilor, Kylian Mbappe, aflat în ultimul an de contract cu clubul parizian, este hotărât să își îndeplinească visul de a juca pentru madrileni din sezonul 2022-2023, indiferent dacă va pleca în schimbul unei sume de bani sau gratis.

Ireal. Cristiano Ronaldo ar putea ajunge langa Messi, la PSG. Care este conditia
Ireal. Cristiano Ronaldo ar putea ajunge langa Messi, la PSG. Care este conditia

PSG vrea să-și mărească capacitatea stadionului

În aceste condiții, Nasser Al-Khelaifi s-a orientat către Cristiano Ronaldo, jucător pe care îl dorește de mai mult timp și care evoluează pentru Juventus din 2018. Transferul lusitanului pe Parc de Princes ar fi o adevărată lovitură nu numai din punct de vedere sportiv, dar mai ales din punct de vedere economic.

PSG ar avea astfel o tripletă ofensivă de-a dreptul ucigătoare: Neymar, Messi și Ronaldo.

Pe lângă o posibilă aducere a portughezului, conducătorii lui PSG se gândesc serios la o mărire a stadionului Parc des Princes. În momentul de față, arena are o capacitate de 48.000 de locuri, iar președintele clubului parizian își dorește să o remodeleze astfel încât să poată găzdui 80.000 de spectatori.

Cristiano Ronaldo a fost transferat în 2018 de la Rela Madrid la Juventus în schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe