Motivul pentru care părinții lui Adrian Mutu au vândut tot ce aveau în Pitești. Fostul fotbalist a rămas fără replică

Stan Filon 09.01.2021, 13:15
Motivul pentru care părinții lui Adrian Mutu au vândut tot ce aveau în Pitești. Fostul fotbalist a rămas fără replică

Adrian Mutu a împlinit pe 8 ianuarie 42 de ani. Chiar dacă a fost copleșit de atenția și de urările primite, cel mai frumos cadou l-a primit de ceva vreme de la părinții săi. Fostul internațional român și actual selecționer al Naționalei mici a rămas pur și simplu fără cuvinte.

S-a aflat motivul pentru care părinții lui Adrian Mutu au vândut tot ce aveau în Pitești

Adrian Mutu trece printr-o altă perioadă frumoasă din viața lui. Căsnicia sa merge ca pe roate, s-a calificat cu naționala U21 la Euro, iar primul său născut, Mario, s-a întors în țară împreună cu mama lui, Alexandra. De parcă nu era suficient, părinții săi i-au făcut o surpriză de proporții.

Au vândut tot ce aveau în Pitești și s-au decis să-și cumpere un apartament în București, pentru a fi alături de fiul lor, dar și de Laura, fiica lor, stabilită tot în Capitală. Adrian Mutu se știe că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, în special cu mama lui, care este cea mai importantă femeie din lume, pentru el.

S-a aflat motivul pentru care parintii lui Adrian Mutu au vandut tot ce aveau in Pitesti
S-a aflat motivul pentru care parintii lui Adrian Mutu au vandut tot ce aveau in Pitesti

”L-a împins de la spate să facă și școala de antrenori”

A recunoscut mereu că la orice decizie importantă s-a sfătuit cu Rodica, mama lui. De altfel, nu iese din cuvântul ei nici acum și nu ar vrea s-o supere vreodată pe cea care i-a dat viață. Tot Rodica l-a împins de la spate să facă și școala de antrenori, chiar de pe vremea când Adrian Mutu nu renunțase la crampoane.

”Visul lui este să antreneze la Fiorentina, echipa unde s-a simțit cel mai iubit și cel mai bine primit. El are acum o dorință mult mai mare, o ambiție să-și depășească performanțele ca jucător cu cele de antrenor și muncește mult pentru asta”, declara mama lui Adrian Mutu pentru playsport.ro.

”Cea mai importană pentru mine”

”Mama este ființa care mi-a dat viață, este cea mai importană pentru mine, iar eu o să o ascult întotdeauna, indiferent la ce vârsta, la ce statut, pentru mama mea voi fi întotdeauna un copil”, mărturisea și fostul star al naționalei.

Adrian Mutu a primit și un mesaj foarte frumos, cu ocazia zilei sale de naștere, de la sora lui. ”Come nessuno… Frumos, talentat, puternic, sufletist, încăpățânat, etc., etc. Evident, nu este perfect, ca fiecare dintre noi, are și defecte, dar este ca niciunul. Este fratele meu… Încă nu am renunțat la ideea de a colecționa abțibilduri cu tine, de la Mondiale, însă acum sper sa te „colecționez” în calitate de antrenor. La mulți ani, fratele meu drag!”, a scris Laura pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...