Cine a salvat-o pe Anamaria Prodan după ce și-a pierdut casa la jocurile de noroc. ”Am vândut și apartamentul ca să-mi plătesc telefonul”

Andreea Bisinicu 30.12.2020, 13:09
Cine a salvat-o pe Anamaria Prodan după ce și-a pierdut casa la jocurile de noroc. ”Am vândut și apartamentul ca să-mi plătesc telefonul”

Cine a salvat-o pe Anamaria Prodan după ce a pierdut casa la cazino. „Am vândut și apartamentul ca să-mi plătesc telefonul!” Ce mărturisiri a făcut celebra impresară de fotbal. Chiar dacă are tot ce își poate dori de la viață, Anamaria Prodan a mărturisit că a avut momente grele în tinerețe, pe care a reușit să le depășească, binențeles, cu ajutorul celor din jurul său.

Cine a salvat-o pe Anamaria Prodan după ce a pierdut casa la cazino

Cine a salvat-o pe Anamaria Prodan după ce și-a pierdut casa la cazino. E frumoasă, e celebră, e puternică, are succes în afaceri și o familie fericită. Povestea Anamariei Prodan pare desprinsă din cărți, vedeta având tot ce și-ar putea dori vreodată. Cu toate acestea, viața celei mai cunoscute impresare din România nu a fost mereu presărată cu noroc. Vedeta a trecut prin momente grele până la cei 48 de ani, dar întotdeauna a găsit forța de a se ridica înapoi pe picioare. Recent, Anamaria Prodan a mărturisit un detaliu pe care foarte puține persoane îl știau despre ea. Se pare că, în tinerețe, soția lui Laurențiu Reghecampf și-a pierdut casa la jocurile de noroc și a fost ajutată de mama ei, Ionela Prodan.

„Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Nu ceream nimănui bani. Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…Exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă încât mi-a zis: ‘OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu”, a declarat Anamaria Prodan potrivit Kanal D, scriu cei de la digisport.ro

Anamaria Prodan a reusit sa treaca peste dificultatile din tinerete datorita mamei sale
Anamaria Prodan a reusit sa treaca peste dificultatile din tinerete datorita mamei sale

Anamaria Prodan și-a lansat două volume autobiografice

Pentru că este o femeie de afaceri de succes, Anamaria Prodan știe că „timpul înseamnă bani”, după cum spune o vorbă celebră americană. Recent, celebra impresară și-a lansat cartea autobiografică „Da, sunt cea mai bună”, în două volume. Evenimentul a avut loc pe 17 decembrie 2020 la Editura Creator. Fanii au putut urmări lansarea în mediu online, pe pagina oficială de Facebook a editurii.

Potrivit celor de la gsp.ro, cele două volume autobiografice descriu povestea de viață a Anamariei Prodan, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Primul volum se intitulează „O viață de film de cum am deschis ochii”, iar aici sunt relatate episoade personale din viața vedetei, precum și care sunt persoanele care i-au marcat existența până la cei 47 de ani. Al doilea volum se concentrează pe cariera ei din lumea sportului și se numește „O viață plină de fotbal și performanțe orișiunde”, în care sunt autoarea face dezvăluiri despre lumea fotbalului și cât de greu este să fii o femeie puternică și de succes într-o lume dominată în majoritate de bărbați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI