Trupele antitero au intervenit la amenințarea cu bombă din centrul Capitalei. „Am văzut cum mascații puneau la pământ pe cineva!”

Redacția IMPACT 17.02.2020, 14:20
Trupele antitero au intervenit la amenințarea cu bombă din centrul Capitalei. „Am văzut cum mascații puneau la pământ pe cineva!”

Alertă în centrul Capitalei. Un bărbat a amenințat că aruncă totul în aer lângă o benzinărie de pe bulevardul Corneliu Coposu, foarte aproape de Piața Unirii.

Un bărbat a amenințat că își detonează mașina

Un bărbat a apelat luni serviciul unic de urgență 112 și a amenințat că are o bombă în mașina sa pe care o va detona, scrie Digi 24. La fața locului a ajuns ulterior o brigada antitero și mai multe echipaje de poliție. Forțele de ordine au imobilizat ulterior un bărbat, chiar în apropiere de benzinăria din zonă.

„Astăzi, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, având capacitatea de a face victime. Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor. Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona B dului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale. Masuri specifice sunt aplicate și de către Serviciul Român de Informații prin structura Antiteror, precum și prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române”, se arată într-un comunicat ISU.

Circulația în zonă, pe bulevardul Corneliu Coposu, colț cu Bulevardul Matei Basarab a fost restricționată de autorități. Cu mai multe precizări a venit  Serviciul Român de Informații (SRI).

 

 „Serviciul Român de Informații a oferit un comunicat de presă: „Un bărbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său”, a anunțat SRI, într-un comunicat, precizând că bărbatul a fost reținut. „Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului, a fost instituit perimetrul de siguranță și se procedează la investigarea pirotehnică a mașinii”, a precizat SRI, printr-un comunicat de presă preluat de Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe