Ce a ajuns să facă Adriana Bahmuțeanu, după ce i s-a încheiat contractul cu Antena 1. De necrezut!

Redacția IMPACT / 24.04.2020, 19:20
Ce a ajuns să facă Adriana Bahmuțeanu, după ce i s-a încheiat contractul cu Antena 1. De necrezut!

Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat. După ce a încheiat contractul cu Antena 1, vedeta a decis că este timpul să facă o schimbare în viața ei și să ia o pauză de la televiziune. Acum, bruneta consiliază psihologic persoanele afectate de pandemie.

Adriana Bahmuțeanu a dat televiunea pe psihologie

La 45 de ani fosta vedetă Antena 1 a dispărut de pe sticlă și se specializează într-o nouă meserie. Adriana Bahmuțeanu este masterandă a Universitatea Hyperion, acolo unde se specializează în consilierea și dezvoltarea personală pentru familie, pareting și divorț.

„Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și, pentru că anul acesta contractul meu cu Antena s-a terminat, m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică. Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să  îmi ajungă vreo 5 ani, și aștept vremuri mai bune”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Viva.

adriana bahmuteanu, contract incheiat, antena 1, psiholog
Adriana Bahmuțeanu a dat televiunea pe psihologie

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu s-a înscris într-un program de voluntariat care își propune să ofere ajutor psihologic persoanelor afectate de pandemie. Programul se numește, Gamma Health Project și cuprinde 50 de psihologi voluntari, printre care se află și Bahmuțeanca.

Însă, fosta prezentatoare TV recunoaște că îi este dor de profesia care a consacrat-o, și asta pentru că prima iubire nu se uită niciodată, spune ea. Așa că după se termină această perioadă, Adriana Bahmuțeanu își propune să se întoarcă în presă.

„Chiar vreau să îmi reiau activitatea și să mă întorc în presă, pentru că prima iubire nu se uită niciodată. Dar mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în Spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI