INTERVIU EXCLUSIV

Motivul pentru care Nicoleta Luciu a ales să plece din Capitală. „Miercurea Ciuc e orașul ideal”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.09.2022, 21:00

Nicoleta Luciu a dispărut de ani buni din lumina reflectoarelor, chiar într-un moment în care era în mare vogă, iar contractele curgeau lanț. Fosta vedetă tv nu regretă însă sub nicio formă alegerea făcută. Din contră, ar face și acum același lucru, mai ales că, a declarat aceasta într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, „Miercurea Ciuc e orașul ideal să-ți crești copiii”. În ceea ce privește o posibilă revenire a sa pe micul ecran, Nicoleta Luciu ar fi dispusă să facă naveta și spune că așteaptă ofertele.

Așteaptă oferte tv

Îți e dor de televiziune?

Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Ai fi dispusă să faci naveta?

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz.

A rămas fără contracte de imagine

Ai vreun contract de imagine cu vreo clinică?

Nu mai sunt contracte de imagine, se simte dacă nu mai sunt la televiziune.

Pari neschimbată…

Timpul nu iartă pe nimeni. Dar parcă generația noastră s-a conservat altfel. Problema cea mai mare e tehnologia, stăm prea mult pe telefoane… Din fericire, ai mei preferă să iasă afară, la bătut mingea.

luciu3
Nicoleta Luciu

„Aici le-am redat copilăria”

Regreți faptul că ai plecat din Capitală?

Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină.

Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii.

Clasele primare, pe lângă orele de sport, o dată pe săptămână clasele merg la patinaj, iar cele de a treia și a patra, la înot. Merg pe zi câteva clase, prin rotație.

Știi să patinezi?

Am învățat și eu să patinez, singura mea problemă e că atunci când prind viteză nu știu să mă opresc. Am luat ceva căzături. Aici poți patina și vara.

„Am avut niște oportunități, nu le-am refuzat”

Ți-ai dorit să fii vedetă tv?

Important e să fii împăcată cu tine, să-ți placă ceea ce faci Eu nu am făcut ceva special ca să apar la tv, dar așa a fost viața. Am avut niște oportunități, nu le-am refuzat.

Cum îți menții condiția fizică?

Dacă aș face o tură de teren, îmi dau duhul, am mai urcat scările, dar e greu.. Vara am fost la înot, iar de puțin timp am început să merg la sală, m-am reapucat. Așa, băbește, cum am învățat în tinerețe, cu greutăți puține, multe repetări.

Citește și Vedete care au lăsat celebritatea pentru familie. Nicoleta Luciu şi Cristina Rus au renunţat fără regrete. GALERIE FOTO!

Urmăriți Impact.ro și pe