Cine este soțul Monicăi Tatoiu și de ce îl amenință cu divorțul

Iancu Andreea 22.06.2020, 20:29

Doamna Tatoiu este o femeie de afaceri de succes, care reușește să își atragă mereu admiratori. Totuși, Monica este o prezență radicală, ce spune mereu lucrurilor pe nume. Dincolo de femeia puternică pe care o întâlnim în aparițiile TV, Monica Tatoiu formează o familie solidă alături de Victor Tatoiu de mai bine de 34 de ani.

De ce nu apare niciodată alături de soțul său

Într-un interviu pentru Agro TV, Monica Tatoiu a mărturisit de ce soțul său nu este niciodată prezent alături de ea.

El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbeste ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, ca așa era în port. El întotdeauna îmi zice: „Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?”. Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții, a comentat Monica Tatoiu.

Cu toate că cei doi se mai ciondănesc și se tachinează, Monica recunoaște că se completează perfect. Astfel, soțul său este o persoană care a reușit să o echilibreze pe furtunoasa doamnă Tatoiu.

Victor m-a ponderat, însă. El e inginer de calculatoare. Noi ne-am completat. Așa am reușit să construim împreuna o familie din care poate să trăiască încă două generații din ce am strâns noi, a mai spus femeia de afaceri pentru emisiunea Agro TV.

„Noi ne-am completat. Așa am reușit să construim împreuna o familie”
Foto – businessnews.ro

Monica Tatoiu își amenință soțul cu divorțul

Femeia de afaceri a mărturisit că în fiecare lună își amenință soțul cu divorțul. Monica Tatoiu a povestit în emisiunea „Star Chef”care este motivul pentru care este îndemnată să facă acest pas extrem.

În fiecare lună îl ameninţ că-l părăsesc. De fiecare dată când îmi spune că el e cel mai deştept şi copilul nostru e cel mai prost, îl ameninţ că divorţez. El nu mă ameninţă. L-am întrebat dacă mă iubeşte şi mi-a spus: ‘ţi-am zis o dată, ce vrei, să-ţi zic mereu? Dacă tu te-ai schimbat… treaba ta’. Doar acum când am făcut căsătoria de 20 de ani am mers din nou la Biserică, atunci mi-au dat lacrimile că n-a vrut să-mi spună şi atunci mi-a dat una peste spate şi mi-a zis ‘bine, bine, bine, te iubesc!’, a povestit Monica Tatoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...