Ce pensie încasează lunar Monica Tatoiu: “Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”. Și-a asigurat o sumă considerabilă

Apostol R. Ștefan 11.02.2020, 10:25
Ce pensie încasează lunar Monica Tatoiu: “Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”. Și-a asigurat o sumă considerabilă

Una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, dar și o prezență des întâlnită în platourile de televiziune, Monica Tatoiu a reușit să-și clădească o carieră de succes și să-și asigure prin urmare un venit care o poate ajuta să trăiască fără griji. Ce pensie însemnată încazează celebra femeie de afaceri  și cum a ajuns aceasta să primească acești bani de la statul român, găsiți în materialul următor!

Ce pensie încasează lunar Monica Tatoiu: “Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”

Timp de 15 ani, Monica Tatoiu a condus unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice de pe piață, însă publicul autohton o cunoaște și prin prisma aparițiilor tv, unde este invitată la diverse emisiuni.

Puțini știu că Monica Tatoiu a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iasi, în anul 1990, și are o pregătire solidă, cu studii post universitare și doctorate în domeniul matematicii si a resurselor umane, desăvârșite la universități de renume din Japonia, SUA, Marea Britanie și Suedia.

Și-a construit o carieră de succes și a avut grijă ca la bătrânețe să-și asigure o pensie pe măsura eforturilor sale. Mulți au fost curioși să afle cât a ajuns să câștie aceasta la pensie, iar răspunsul nu s-a lăsat așteptat.

”Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.”,
a declarat Monica Tatoiu, în cadrul unei emisiuni tv, conform cancan.ro.

Monica Tatoiu, mamă de băiat

Monica Tatoiu a povestit la un moment dat despre una dintre cele mai mari minuni de care a avut parte. Chiar dacă medicii i-au spus că nu poate avea copii, femeia de afaceri nu și-a pierdut speranța și  a apelat la credință. S-a rugat zi și noapte la Dumnezeu, iar miracolul nu a întârziat să vină. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.”Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele. Mi s-a spus că  nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, a spus Monica Tatoiu, cu mult timp în urmă, într-o emisiune.

Pasionat de arhitectură si design, băiatul Monicăi, Victor, și-a făcut studiile Marea Britane, în Newcastle și Londra, iar masterul l-a urmat la ”Scuola politecnica di Design” din Milano. „Eu l-am obligat să se facă inginer”, mai informa Monica Tatoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe