Motivul pentru care Mirela Vaida nu va prezenta Acces Direct de luni. Cine îi ia locul

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 26.03.2021, 21:38

Mirela Vaida a anunțat că nu va prezenta ediția ”Acces Direct” de luni, 29 martie, și a explicat care este motivul și cine îi ia locul în emisiunea de la Antena 1. Moderatoarea TV are un motiv întemeiat să lipsească din platoul de televiziune, la scurt timp după ce a fost atacată în direct.

Motivul pentru care Mirela Vaida nu va prezenta Acces Direct de luni

Mirela Vaida a anunțat că luni nu va putea fi prezentă în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1. Moderatoarea va avea altceva de făcut, la aceeași emisiune. Mai exact, vedeta va fi prezentă la ”Te cunosc de undeva”, în calitate de concurentă, deoarece se va filma semifinala acestui show.

”Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct.”, a spus Mirela Vaida.

Motivul pentru care Mirela Vaida nu va prezenta Acces Direct de luni. Cine ii ia locul
Mirela Vaida

Mirela Vaida, atacată în platoul ”Acces Direct”

Moderatoarea emisiunii ”Acces Direct” a fost atacată săptămâna trecută chiar în platoul show-ului de o femeie dezbrăcată complet care a aruncat un bolovan către ea, cerându-i să-i dea ”banii”. Mirela Vaida a spus ulterior că părinții ei își fac griji pentru ea și că vrea să își apere viața pentru cei trei copii pe care îi are.

“Am crezut că sunt mai puternică, dar nu sunt. Sunt foarte afectată de cele întâmplate. Vreau să le mulţumesc celor de acasă pentru susţinere. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt aici, că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Sunt foarte mulţi oameni care cred că e o făcătură, nu mă interesează acest lucru, fiecare e liber să creadă ce vrea. Mi se pare un scenariu diabolic, mă doare că cineva doreşte răul cuiva. Părinţii mei îşi fac mari griji pentru mine, am trei copii mici. Nu confundaţi omul cu prezentatorul! Noi doar prezentăm nişte fapte. Faceţi ce vreţi în online, dar nu fizic. Vreau doar să îmi apăr viaţa pentru cei trei copii pe care îi am”, a spus Mirela Vaida, printre lacrimi.

Ce a hotărât Mirela Vaida după ce fost atacată în direct

Mirela Vaida a mai dezvăluit că în urma acestui incident a luat o hotărâre pentru a-și proteja familia și pentru a-și face dreptate. Moderatoarea TV a depus o plângere penală pentru tentativă de omor la Secția 4 de Poliție din Capitală. Potrivit legii, dacă se va dovedi că agresoarea avea discernământ în momentul comiterii faptei, femeia în vârstă de 40 de ani ar urma să petreacă ani buni la închisoare. Mai multe detalii, AICI!

”Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată fix in momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa: «Să îmi dai banii». M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este această doamnă. Am chemat poliția, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea”, spunea Mirela Vaida imediat după producerea nefericitului eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI