Motivul pentru care Mihaela Bilic s-a despărțit de iubitul celebru. ”Te rog să nu mă urăști pentru asta”

Badea Violeta 06.12.2021, 13:08
Motivul pentru care Mihaela Bilic s-a despărțit de iubitul celebru. ”Te rog să nu mă urăști pentru asta”

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști din țara noastră. Aceasta se bucură de o mare popularitate în rândul românilor datorită prezenței sale în mediul online, acolo unde oferă sfaturi legate de alimentație. De asemenea, medicul apare din când în când și pe TV. Cu toate astea, puțini sunt cei care cunosc detalii legate de viața amoroasă a sa. Iată de ce s-a despărțit de iubitul celebru!

Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu un bărbat celebru

Mihaela Bilic este, poate, cel mai cunoscut nutriționist din România. Aceasta se bucură de un succes uriaș pe plan profesional. Mulți dintre fanii ei nu cunosc însă prea multe detalii legate de viața personală. În urmă cu ceva timp, nutriționista a avut o relație cu actualul soț al Andreei Berecleanu.

Mihaela Bilic și Constantin Stan au trăit o frumoasă poveste de iubire care a durat nu mai puțin de 13 ani. Recent, aceasta vorbit deschis despre despărțirea de cel care i-a fost alături timp de mai bine de un deceniu. Se pare că cea care a decis să pună punct acestei relații a fost chiar medicul nutriționist.

„M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis: „Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie.” Abia atunci mi-am dat seama că așa e.

Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva. Și m-am întrebat: „Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit?” Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis:

‘Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit. Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta.”, a declarat Mihaela Bilic, citată de Formula AS.

Actualul sot al Andreei Berecleanu s-a iubit cu Mihaela Bilic
Actualul sot al Andreei Berecleanu s-a iubit cu Mihaela Bilic

Cum i s-a schimbat viața după despărțire

Mihaela Bilic recunoaște acum că i-a fost foarte greu după despărțire. Nutriționista a declarat că a suferit cumplit, însă toată această experiență a ajutat-o să se cunoască mai bine.

„Au urmat niște ani intenși și zbuciumați, în care a fost pe viață și pe moarte, în care am petrecut și momente de disperare când am stat și am plâns pe covor, și momente de fericire intensă, în care am descoperit cine sunt, în care am avut și certitudini, și îndoieli, în care am făcut curățenie generală în interior și am învățat să mă ascult, fiindcă nu știam mai nimic despre mine”, a mai adăugat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...