Ce dietă ține Mihaela Bilic. Cel mai cunoscut nutriționist își dezvăluie secretele

Ana Anitoiu 16.10.2020, 14:03
Ce dietă ține Mihaela Bilic. Cel mai cunoscut nutriționist își dezvăluie secretele

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit ce dietă ține, pentru a-și menține greutatea, precum și care sunt principalele secrete pe care ar trebui să le știe cei care vor să scape de câteva kilograme.

Ce dietă ține Mihaela Bilic

Mihaela Bilic, în vârstă de 49 de ani, a povestit, la Aleph News, că s-a luptat toată viața ei cu mâncarea, pentru a-și păstra silueta.

”Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, niciodată nu am putut mânca după pofta inimii. Nu am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori, și să nu punem kilograme în plus”, a spus Mihaela Bilic.

Medicul nutriționist a dezvăluit și cum arată dieta cu care ea reușește să își mențină greutatea și tonusul bun.

”Eu mănânc o singură masă pe zi. Cei care au arderi rapide sau cei care fac sport pot mânca și 2-3 mese. Dacă vrem să slăbim, gustările nu sunt justificate, cele 3 mese cu două gustări sunt pentru copiii în creștere”, a explicat ea.

Ce dietă ține Mihaela Bilic. Cel mai cunoscut nutriționist își dezvăluie secretele
Ce dietă ține Mihaela Bilic. Cel mai cunoscut nutriționist își dezvăluie secretele

Mihaela Bilic a dezvăluit secretele pentru scăderea în greutate

De asemenea, Mihaela Bilic a dezvăluit principalele secrete pe care ar trebui să le știe toate persoanele care își doresc să slăbească.

”Frafuria nu trebuie să aibă mai mult de 20 de centimetri. Noi am ajuns să mâncăm dintr-un platou. Farfuria ideală trebuie să arate așa: Jumătate – legume, un sfert – proteine (carne, pește, ou) și un sfert carbohidrați (cartofi, făinoase).

Făinoasele niciodată mai mult de un sfert, legume cât mai multe. Asta e farfuria ideală. În momentul în care vorbim despre slăbit, din această farfurie dispar carbohidrații”, a explicat Mihaela Bilic.

Vezi și: Oana Roman, apariție spectaculoasă! A slăbit dramatic și arată mai bine ca niciodată. Aceasta a dezvăluit secretul său

Un alt secret este renunțarea la gustările dintre mese. Medicul nutriționist recomandă pauze de cinci-șase ore de la o masă la alta.

”Noi românii înainte nu am avut mâncare și acum este frenezia de a  mânca mult. Nu am fost crescuți la pension, deci până la următoarea masă, gata cu mâncatul. Între mese trebuie să fie pauze de 5-6 ore”, a mai spus ea.

Vezi și: Cum a slăbit Teo Trandafir zeci de kilograme. Povestea fascinantă pe care a ținut-o secretă 20 de ani

Totodată, Mihaela Bilic a spus că ea ar transforma ciorba românească într-un brand de țară. Aceasta ar reprezenta un aliment prietenos, dietetic.

„La masa de prânz eu aș mânca o ciorbă. Suntem români și îmi pare rău că nu folosim ciorba ca pe un aliment prietenos, dietetic. E nevoie de studii din străinătate, care să ne arate că, la ecografie, o ciorba stă de două ori mai mult timp în stomac decât un felul doi consumat cu o sticluță de apă. Sunt așa o mare apărătoare a ciorbei, încât aș face-o brand de țară”, a mai spus Mihaela Bilic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...