Detalii neștiute despre soțul Andreei Berecleanu. Cum arată trecutul amoros al lui Constantin Stan

Badea Violeta 10.11.2021, 12:06
Detalii neștiute despre soțul Andreei Berecleanu. Cum arată trecutul amoros al lui Constantin Stan

Andreea Berecleanu formează un cuplu cu Constantin Stan de șapte ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2016 și de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi nu se află la primul lor mariaj. Despre vedeta de la Prima TV se știe că a fost căsătorită cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu, însă puțini sunt cei care știu trecutul amoros al lui Constantin Stan. Iată ce dezvăluiri a făcut medicul despre primul său mariaj.

Constantin Stan, despre primul mariaj

Andreea Berecleanu și-a întemeiat o familie alături de medicul estetician Constantin Stan. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016. De asemenea, știrista a mai fost căsătorită și cu Andrei Zaharescu. Din acest mariaj a rezultat fiica lor, Eva, precum și fiul lor, Petru.

Mai puțin cunoscut este însă trecutul lui Constantin Stan. La fel ca și partenera sa de viață și medicul estetician a mai avut un mariaj. Recent, acesta a vorbit despre acest subiect.

„M-am căsătorit din primul an de facultate, cu o colegă de la Medicină şi stăteam în cămin. Copiii n-au venit aşa de repede. Am plecat după nevastă, care era repartizată la Bacău.

Acolo am rămas în oraş, făcând ortopedie. Eu mi-aş fi dorit încă de atunci să fac chirurgie generală-ortopedie plastică”, a spus Constantin Stan în emisiunea de la radio a Andreei Esca.

Din acest mariaj, Constantin Stan are o fiică, pe nume Andreea. Tânăra are 38 de ani și, l-a rândul ei, are o fetiță. Așadar, soțul Andreei Berecleanu este și bunic.

Ce relatii a mai avut Constantin Stan
Ce relatii a mai avut Constantin Stan

Cu cine s-a mai iubit Constantin Stan, până să o cunoască pe Andreea Berecleanu

Înainte să o cunoască pe știrista de la Prima TV, Constantin Stan s-a iubit cu celebra nutriționistă Mihaela Bilic. Cei doi au format un cuplu timp de 13 ani. În anul 2014, nutriționista a dezvăluit și motivele despărțirii.

„Cred că fiecare dintre noi a evoluat. El, dacă vrei, a ajuns la apogeul, la maximul carierei lui.

Eu l-am sprijinit foarte mult și apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relație, poate criza femeii de 40 de ani, și aveam o ușoară senzație de neîmplinire.

Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp și de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să găsesc răspunsul la întrebările mele personale.

De la carieră și până la ce anume mă face pe mine fericită”, declara Mihaela Bilic pentru Ciao!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...