Motivul pentru care manelistul Dani Mocanu și-a distrus mașina de 200.000 de euro. S-a filmat în timp ce o lovea

Anca Manolica 05.12.2022, 20:37

Aflat în arest la domiciliu de mai bine de patru luni, manelistul Dani Mocanu a început să fie din ce în ce mai activ pe rețelele sociale. Fiindcă nu poate părăsi locuința, artistul își caută „de treabă”, pentru a face să treacă mai repede timpul. Așa se face că, acesta a ajuns să își distrugă bolidul de lux în urma unei provocări pe TikTok. Cum arată mașina acum.

Dani Mocanu și-a distrus mașina de 200.000 de euro în direct pe Tiktok

Manelistul nu încetează să șocheze pe toată lumea. Acesta a făcut ravagii pe platforma TikTok, acolo unde se bucură de o comunitate de fani numeroasă. Cântărețul a organizat o serie de live-uri, iar în urma unei provocări, Dani Mocanu a fost pus de adversar să își avarieze mașina de lux în valoare de 200.000 de euro.

Arestat la domiciliu de 4 luni, manelistul a devenit tot mai activ în mediul online. Acesta a început să facă live-uri pe TikTok, acolo unde face fel și fel de provocări. Duminică seară, în urma unui meci cu George Pian, acesta a pierdut și a fost obligat să își respecte promisiunea.

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu
Dani Mocanu se află în arest la domiciliu

Cum arată acum bolidul de lux

Dani Mocanu a fost cel care a organizat mai multe jocuri, iar manelistul a pierdut, motiv pentru care a fost obligat să ducă la bun sfârșit provocare. Celebrul manelist și-a șocat toți urmăritorii atunci când a început să își avarieze mașina, pe live. Imaginile în care autoturismul este vizibil lovit în partea din spate au devenit rapid virale pe rețelele sociale.

„Dani Mocanu: — Cu toporul, cu ce dau, mă?

George Pian: — Cu toporul! Hai, Dani, du-te! Cinci topoare să dai… dar eu nu vreau să dai, sunt o grămadă de bani. Chiar dacă tu m-ai pus să sparg toată casa, mașina, dar eu nu vreau să faci.

Dani Mocanu: — M-ai bătut, a fost lumea curioasă să vadă, aia e. Îi dau numai exterior, unde vrei tu, față, spate, lateral.

George Pian: — Să îi dai patru, în spate!”, și-au spus cei doi pe Tik Tok.

Reamintim faptul că, în luna noiembrie, Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, împreună cu alte trei persoane, după ce au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...