Cum explică Dani Mocanu acuzația de tentativă de omor în cazul scandalului în care e implicat. Celebrul manelist și fratele său au fost plasați în arest la domiciliu

Ana Anitoiu 25.08.2022, 10:28
Cum explică Dani Mocanu acuzația de tentativă de omor în cazul scandalului în care e implicat. Celebrul manelist și fratele său au fost plasați în arest la domiciliu

Dani Mocanu susține că este nevinovat în cazul scandalului în urma căruia el și fratele lui au fost acuzați de tentativă de omor. Manelistul a fost plasat de Tribunalul Argeş în arest la domiciliu timp de 30 de zile, iar fratele său a fost arestat preventiv pentru aceeași perioadă.

Dani Mocanu, despre acuzația de tentativă de omor

La ieșirea din Tribunal, Dani Mocanu a mulțumit instanței pentru că a „judecat corect”. Manelistul susține că el este nevinovat în acest caz și că intenția lui a fost doar de a-i împăca pe cei care au sărit la bătaie.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea.”, a spus Dani Mocanu când a ieșit din tribunal.

Cum explica Dani Mocanu acuzatia de tentativa de omor in cazul scandalului in care e implicat
Dani Mocanu

Ce a spus fratele lui Dani Mocanu

Cât despre fratele lui, Dani Mocanu a recunoscut că acesta a participat cu lovituri în acel scandal, dar a precizat că a fost un caz de autoapărare. Cântărețul de manele a spus că Nando „a lovit în disperare” ca să se apere și că va plăti, dacă instanța va decide acest lucru.

„Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă.”, a spus, la rândul lui, Nando Mocanu.

Dani Mocanu și fratele lui au fost săltați de polițiști de pe Aeroportul Otopeni şi duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, după ce s-au întors din Italia, unde au plecat la scurt timp după scandalul petrecut în noaptea de 18 spre 19 august, într-o benzinărie din Pitești.

În acea benzinărie, un bărbat a fost bătut de un grup de indivizi din care au făcut parte și Dani Mocanu și fratele lui. Imaginile cu incidentul sunt probe la dosar. Victima a ajuns la spital cu răni grave. Conform medicilor, a suferit o fractură de craniu.

Acesta nu este singurul scandal în care a fost implicat Dani Mocanu. La finalul lunii iulie, cântărețul de manele a fost ținta unor percheziţii ale Poliţiei, într-un dosar de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce ar fi ameninţat un fotbalist cu un cuţit, într-un club. A fost atunci audiat şi lăsat în libertate pe durata cercetărilor.

Totodată, anul trecut, Dani Mocanu a fost cât pe ce să ajungă în spatele gratiilor. Manelistul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, dar a scăpat la apel, atunci când instanţa l-a obligat să plătească o sumă de bani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...