EXCLUSIV

Mama Luizei Melencu și-a șocat apropiații, la doi ani de la tragedie. Cu cine s-a căsătorit femeia EXCLUSIV

Oana Pascaru, Mihai Roșoiu 28.06.2021, 16:24
Mama Luizei Melencu și-a șocat apropiații, la doi ani de la tragedie. Cu cine s-a căsătorit femeia EXCLUSIV

Au trecut doi ani de la dispariția Luizei Melencu, tânăra din Caracal ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă, dar viața merge înainte pentru mama ei, al cărei soț s-a stins din viață în urmă cu câteva luni. Contactată de reporterii Impact.ro, mătușa Luizei ne-a făcut dezvăluiri surprinzătoare, în exclusivitate pentru impact.ro: ”Mama Luizei s-a măritat acum două săptămâni cu un bărbat căruia i-a murit nevasta”.

“Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă”.

Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit, la doi ani de la dispariția fiicei sale, și la câteva luni de la decesul soțului. Contactată de reporterii Impact.ro, mătușa fetei ne-a făcut dezvăluiri surprinzătoare, având în vedere tragediile din familie:

“Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal”.

Mama Luizei Melencu si-a socat apropiatii, la doi ani de la tragedie. Cu cine s-a casatorit femeia
Luiza Melencu

”Am visat-o pe Luiza, era pământie la față, sufletul ei nu e bine acolo unde e”

Mătușa Luizei Melencu este convinsă că Luiza nu mai este în viață, așa cum încă mai speră mama ei: “Eu cred că este adevărat că Gheorghe Dincă a omorât-o, așa cum a declarat și el. A spus despre Luiza atunci că avea sutien negru, da, este adevărat, Luiza avea acasă doar sutiene negre, nimic altceva”.

”Oasele au fost destul de degradate încât să iasă vreun rezultat relevant, eu așa zic. Am visat-o de mai multe, nu e bine acolo unde e. Era urâțică, pământie la față, supărată și îmbrăcată foarte urât. Asta înseamnă că sufletul ei nu e bine, acolo unde e, am sunat-o și pe maică-sa să îi vorbesc despre acest vis”, a adăugat ea.

Tatăl Luizei Melencu a încetat din viață din cauza suferinței

Conform portalului instanțelor din România, pe 25 noiembrie 2020, mama Luizei Melencu depususe o acțiune de divorț la Judecătoria Craiova împotriva soțului ei, Claudiu, care, la scurt timp, din cauza suferinței, dar și a problemelor de sănătate, a încetat din viață.

Claudiu aflase, în urma analizelor ADN, că nu el ar fi tatăl biologic al Luizei: ”Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu. Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese” , spunea îndurerat tatăl Luizei Melencu. Bărbatul a murit cu marele regret că nu și-a putut răzbuna fiica, răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, ”monstrul” din Caracal.

”Când se enervează, Gheorghe Dincă parcă ar fi un vulcan gata să explodeze”

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de acuzare la active: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni) şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni). El ar fi cerut familiei să nu-l viziteze la Penitenciarul din Craiova, nici măcar de Sărbători. El se teme că ar fi înregistrat, iar afirmațiile sale ar putea fi folosite la proces împotriva sa.

”Dă uneori senzația că e altul, nu că el e cel judecat. Că despre soarta oricui altcuiva s-ar discuta în sala de tribunal, nu despre a lui. Pe de altă parte, când se enervează, parcă ar fi un vulcan gata să explodeze. Mă înfioară numai gândul că trebuie să fim acolo, să-l înfruntăm”, ne-au declarat, pentru impact.ro, apropiații lui Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu, tânăra de 19 ani, din localitatea Dioști, județul Dolj, a dispărut în aprilie 2019, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe Luiza, dar şi pe o altă tânără din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu.

Urmăriți Impact.ro și pe