Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Primele imagini cu rochia de mireasă. Foto

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 29.06.2021, 19:27
Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Primele imagini cu rochia de mireasă. Foto

Alexandra Stan a făcut pasul cel mare și a anunțat că s-a căsătorit în secret. Deși nimeni nu se aștepta să o vadă pe artistă în rochia de mireasă, au apărut deja primele imagini cu fosta concurentă de la Survivor îmbrăcând ținuta albă. Vedeta a dezvăluit în exclusivitate pentru viva.ro cum a decurs evenimentul, pe care atât ea cât și soțul său și l-au dorit a fi unul intim.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret

Atunci când nimeni nu se aștepta, Alexandra Stan a făcut o dezvăluire inedită, recunoscând că s-a căsătorit în secret. Frumoasa blondină a luat decizia de curând și a spus un DA hotărât inclusiv în fața lui Dumnezeu. Artista și soțul său au ales să organizeze evenimentul într-un mod discret, departe de ochii curioșilor, punând totul la cale cu ajutorul unui wedding planner. Iar ceremonia a fost un adevărat succes. Povestea de iubirea dintre Alexandra Stan și actualul său soț, și el parte din secretul vedetei, a fost pecetluită în cadrul nunții, pe care vedeta a organizat-o ca în filme, pe malul mării. Deși nimeni nu știa că are o relație, se pare că sentimentele intense pe care le trăiește au determinat-o să nu mai stea pe gânduri.

Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită, a dezvăluit Alexandra Stan pentru viva.ro.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret
Prima imagine cu artista în rochie de mireasă

Cum a decurs fericitul eveniment

Familia și nașii au fost singurele persoane care le-au fost alături proaspeților însurăței, care au ales să organizeze nunta la malul mării, în Constanța, orașul natal al artistei. În plus, slujba religioasă a fost oficiată de preotul duhovnic al Alexandrei, acesta fiind și cel care i-a botezat pe nepoții cântăreței. Pentru că și-au dorit un eveniment intim, Alexandra și actualul său soț au organizat totul în mare secret, bucurându-se în tihnă de noua postură.

Păi, cu mare grijă. Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!, a mai povestit artista pentru sursa citată.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret
Alexandra Stan păstrează în continuare secretul privind identitatea noului său partener
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...