CTP, prima reacție despre reîntoarcerea lui Liviu Dragnea în politică: ‘Oamenii lui sunt încă în partid’

Nicu Stan 16.07.2021, 15:10
CTP, prima reacție despre reîntoarcerea lui Liviu Dragnea în politică: ‘Oamenii lui sunt încă în partid’

CTP, prima reacție despre reîntoarcerea lui Liviu Dragnea în politică: ”Oamenii lui sunt încă în partid”. Eliberarea fostului șef al PSD a luat pe toată lumea prin surprindere, astfel că vocile importante ale României au început să spună ce simt vizavi de acest fapt.

CTP, despre eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciar. ”Oamenii lui Dragnea mai sunt încă în partid, dar nu vor ieși public să-l susțină”

CTP a avut o prima reacție despre reîntoarcerea lui Liviu Dragnea în politică: ”Oamenii lui sunt încă în partid”. Ieșirea lui Liviu Dragnea din penitenciar a luat prin surprindere pe toată lumea.

Pe lângă alte atacuri la adresa foștilor colegi din PSD, Liviu Dragnea a acuzat actuala conducere a României de dictatură, astfel Cristian Tudor Popescu și-a spus părerea despre asta.

Liviu Dragnea si si iubita lui, Irina Tanase
Liviu Dragnea si si iubita lui, Irina Tanase

Liviu Dragnea, eliberat din penitenciar joi, 15 iulie

Ieri, conducerea Penitenciarului Rahova punea în aplicare decizia magistraților Tribunalului din Giurgiu, iar Liviu Dragnea era eliberat condiționat după aproape trei ani de închisoare, condamnare executată în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman. Astfel, în fața Penitenciarului Rahova Liviu Dragnea a dat și primele declarații presei, acuzându-și foștii colegi din PSD.

”M-au vândut! DNA-ul să îi ancheteze pe cei care jefuiesc țara, asta trebuie să facă DNA. Populația a trebuit să înțeleagă de ce am ajuns aici.

PSD este un partid praf. PSD nu mai este partid. PSD-ul nu este în buzunarele SRI-ului”, a declarat Liviu Dragnea la poarta penitenciarului.

Declarațiile lui Liviu Dragnea

Declarațiile fostului șef al PSD au făcut valuri în spațiul public și politic din România. Astfel, analiștii politici au început deja să disece decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea, dar și ultimele declarații ale acestuia.

Invitat la Digi 24, Cristian Tudor Popescu, CTP, un frecvent critic al lui Liviu Dragnea, acesta a comentat decizia magistraților de eliberare a fostului șef al PSD. A analizat care sunt opțiunile proaspăt eliberatului Liviu Dragnea și dacă își mai regăsește locul în acutuala formațiune a PSD.

Cristian Tudor Popescu crede că Liviu Dragnea nu mai are treabă cu PSD

PSD stă chiar binișor în sondaje, are o poziție bună în opoziție, față de putere. Deci nu-l așteaptă acum PSD-iștii pe Dragnea ca pe un salvator ca să scoată partidul dintr-o vrie în care se află. Oamenii lui Dragnea mai sunt încă în partid, dar nu vor ieși public să-l susțină.

E greu să fie reactivați. Gașca lui Ciolacu are rezultate destul de bune în plan politic până acum. Să nu uităm că Dragnea a vrut desființarea PSD, a dat în judecată partidul din pușcărie pentru că a ținut alegeri interne. După astfel de gesturi e greu să mai aibă vreo tangență cu partidul.”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe