Motivul pentru care Jean Paler nu a mai jucat de Revelion. Ce s-a întâmplat în localurile unde avea spectacole

Stan Filon 04.01.2023, 11:27
Motivul pentru care Jean Paler nu a mai jucat de Revelion. Ce s-a întâmplat în localurile unde avea spectacole

Acum s-a aflat motivul pentru care Jean Paler nu a mai jucat de Revelion. Actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri în care a recunoscut de ce nu l-a mai văzut nimeni la vreun spectacol de Sărbătorile de iarnă, dar a spus și cum a petrecut.

Motivul pentru care Jean Paler nu a mai jucat de Revelion

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, trece printr-o perioadă a vieții sale destul de nefastă. Actorul nu a fost văzut la niciun spectacol de Sărbătorile de iarnă, iar motivul a fost unul foarte simplu, dar și dureros. Localurile unde trebuia să susțină spectacole nu au vândut destule meniuri, așa că spectacolele au fost anulate. 

„N-am mai jucat de Sărbători de trei ani, anul acesta aveam trei contracte, în localuri din Moldova și din Ardeal, dar toate trei au fost suspendate, nu s-au vândut biletele în localuri, din cauza prețurilor mari la meniu. De Crăciun și de Revelion am fost singur-cuc, pentru că fiica mea a lucrat, are o muncă la foc continuu. Am stat însă de vorbă cu fanii mei, pe Internet”, a declarat actorul pentru Playtech Știri.

Motivul pentru care Jean Paler nu a mai jucat de Revelion
Motivul pentru care Jean Paler nu a mai jucat de Revelion

„Nu mă mai ia, din cauza problemelor mele cardiace”

Jean Paler și-ar fi dorit enorm să joace din nou în America, pentru românii din diaspora, alături de colegii săi artiști, aflați peste Ocean, însă nu a mai fost solicitat.

„Să joci în străinătate, comparativ cu România, se câștigă puțin mai mult. Toată lumea mă întreba unde sunt de Revelion, unde plec, știau că plec în America, în Irlanda. În America, Bebe Mihu e deja acolo, din octombrie. Dar eu nu mai fac străinătatea, pentru că el nu mă mai ia, din cauza problemelor mele cardiace. Îi e frică să nu mi se întâmple ceva în avion. Are dreptate. Nu vreau să risc. Se zboară cam 14-16 ore cu avionul, depinde unde ai escală în America, e cumplit. Trebuie să fii cu sănătatea perfectă. Am împlinit 70 de ani, pe 17 decembrie, dar mă simt ca la 68 de ani, am inima tânără. Fizic nu mă arăt, pe dinăuntru nu sunt prea bine, dar măcar sunt staționar, cu sănătatea!

Am fost de 27 de ori în America, de la New York, până în Florida. Am traversat Oceanul de 41 de ori, câte 13 ore un drum, cred că am kilometri de zbor cât un pilot de cursă lungă. În Canada am fost de 19 ori, din Montreal, până aproape de Alaska.

Am mai jucat însă și alte părți, în Israel, de 16 ori, în Monaco, Tunisia, Arabia Saudită, în Emirate. A, și în Australia am fost de două ori, dar nu am mai mers, căci e drumul foarte lung și, după atâtea ore de zbor, când aterizezi, și când mergi ai impresia că zbori încă”, a mai dezvăluit Jean Paler, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

900 de lei pensie

Chiar dacă autoritățile se bat cu pumnul în piept și spun că nu mai există pensie mai mică de 1000 de lei în România, iată că Jean Paler îi contrazice. Are 900 de lei pensie. Nu mai are încredere în politicieni și de-asta și-a anulat și abonamentul TV, doar ca să nu-i mai vadă.

„Da, am auzit că se mai măresc pensiile, dar eu nu mai cred în politicieni. Din cauza lor am anulat și abonamentul tv, pentru că toate posturile sunt îmbâcsite cu ei. Au devenit actorii acestei țări, artiștii nu mai au loc. Măcar, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, era doar nebunul de el, care vorbea. Acum, i-au locul vreo 500, care se bat între ei. Totul e pentru ciolan. Mi-e o lehamite și o scârbă… Îi condamn pe toți pentru îngenuncherea poporului și a acestei țări. Din cauza lor nici nu am intrat în Spațiul Schengen”, a conchis actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...