Motivul pentru care George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan. Imaginile dure postate de actor pe reţelele de socializare

Stan Filon 03.05.2022, 17:42

Acum s-a aflat ultimul motiv de ceartă dintre Andreea Bălan și George Burcea, care se află în plin proces de divorț. Actorul vine cu acuzații grave la adresa fostei sale partenere, pe care se pare că a și reclamat-o autorităților pentru rele tratamente. Mai exact, George Burcea s-a plâns la Protecția Animalelor pentru modul în care fosta sa parteneră de viață a avut grijă de câinele său.

Iată ultimul motiv pentru care George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan

George Burcea este foc și pară pe fosta sa parteneră de viață, Andreea Bălan, cu care a avut nenumărate certuri pe tema câinelui pe care îl aveau împreună. Actorul spune că fosta sa soție i-a interzis în nenumărate rânduri să ia câinele, de când a părăsit căminul conjugal. Într-un final, vedeta se pare că a cedat și l-a lăsat pe actor să-și ia câinele. Acesta a rămas șocat de cum arată acum labradorul său. Animalul este plin de răni deschise.

„Salutare. Probabil unii dintre voi stiu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumparat in 2015, pentru ca stand la curte si fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã in anul 2020, cand m-am mutat. Desi stateam într-un apartament cu 3 camere, iar catelul avea 35 kg, am dorit in nenumarate randuri sa-l iau, dar nu mi s-a permis de catre ,, proprietara si mama acesteia”. Pana acum doua luni am tot insistat sa-l iau si am si vorbit cu 20 de persoane sa-l tina la curte, tocmai pentru a avea mai mult spatiu.

„E la doctor de o saptamana”

Un prieten bun a fost de acord, dar iarasi m-am lovit de refuz. Asta pana intr-o zi cand i-am facut o filmare si am transmis casei/stapanei, ca voi da acest filmulet la protectia animalelor. Initial a spus NU, dar dupa 3 saptamani a cedat. Asa arata un Labrador de persoana publica. Asa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), in momentul in care l-am luat de acasa. Spuneti-mi, va rog, cum vi se par voua aceste poze si cum credeti ca a fost tratat. El este asa de peste 1 an- cu reveniri scurte in ceea ce priveste sanatatea lui. Acum e bine. E la doctor de o saptamana, iar mai apoi va merge la o curte mare si plina de copii. Multumesc prietenilor mei, Silviu si Dan ca m-ati ajutat sa-l salvam”, este postarea lui George Burca de pe Facebook.

Așadar, animalul se pare că este în afara oricărui pericol și este tratat de un medic veterinar. Imediat cum se va face bine, va merge la un prieten de-al actorului, la curte, unde se va bucura de libertate.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...