George Burcea, mesaj tăios către Andreea Bălan. A dat tot din casă, la 2 ani de la despărțire. Ce a spus despre fosta soacră

Ioana Bucur 19.04.2022, 14:03

După doi ani de luptă în instanță pentru viitorul celor două fetițe, decizia judecătorului a adus, cu siguranță, multă bucurie în sufletul actorului. În ciuda faptului că „războiul” s-a încheiat, cei doi foști soți se pare că mai au cale lungă până să ajungă la pace. George Burcea a publicat recent un mesaj tăios către Andreea Bălan. De data asta, fostul soț al artistei a avut ceva de spus și despre fosta sa soacră.

George Burcea, mesaj tăios către Andreea Bălan

Au trecut în jur de doi ani de când Andreea Bălan și George Burcea au decis să pună punct căsătoriei lor. Divorțul nu a fost unul simplu, cei doi luptându-se în instanță pentru custodia celor două fetițe ale lor. În luna martie, procesul a ajuns la final, decizia a fost o victorie pentru actor, custodia fiind una comună, nu exclusivă a mamei, așa cum ceruse artista.

Cu doar câteva zile înainte de Paște, George Burcea a postat un text tăios pe o platformă de social media. Fostul soț al Andreei Bălan vorbește despre cei doi ani în care a luptat să aibă dreptul să facă parte din viața fiicelor sale, precizând că „Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice”. De fapt, aproape întregul mesaj pare să fie adresat fostei sale soții:

„Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineata când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el tine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsaăți influentați de puterea falsă pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane sau de faptul că aveți bani și sunteti forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar)”, a scris George Burcea.

Actorul vorbește apoi de bunici și de influența negativă pe care aceștia o pot avea asupra nepoților, părând să facă referire la fosta sa soacră.

„Și mai important decat atat…( cu toata dragostea si iubirea catre bunicii care au grija de nepoti), aveti mare grija la comportamentul acestora catre nepoti. Ei pot avea o influenta negativa asupra lor si va spun asta din proprie experienta. E rau, e dureros si frustrant ca tu, ca parinte, sa vezi cum proprii copii sunt influentati negativ si intorsi impotriva ta de o bunica sau un bunic. Pe langa frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sanatatea psihica a copiilor”, a continuat actorul.

George Burcea, mesaj tăios către Andreea Bălan

„Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24”

„Exemplele” se întorc apoi la Andreea Bălan și la numeroasele fotografii și înregistrări video pe care le postează în mediul online și în care apare alături de cele două copile.

„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog.

Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și ca sfat…. Da, ca sfat: să știți totuți că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…..sau aruncați-le si jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri.

Dragoste și zâmbete să ne fie”, a scris George Burcea.

Postarea a stârnit un val uriaș de reacții, strângând, în mai puțin de oră de la publicare, peste două mii de redistribuiri și zeci de comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...