Motivul pentru care fotografiile Andreei Raicu erau retușate. Vedeta și-a făcut publică lista defectelor

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 12.12.2021, 19:35

Andreea Raicu se bucură de o carieră de succes, chiar dacă în ultimii ani a renunțat la televiziune și s-a concentrat mai mult pe propria sa afacere. Considerată de mulți una dintre cele mai frumoase românce, fosta prezentatoare de televiziune a fost apreciată de-a lungul timpului pentru calitățile sale fizice. De aceea, ea a și colaborat și semnează în continuare contracte de imagine, cu diferite companii de top. Diferența dintre atunci și acum este faptul că fotografiile Andreei Raicu erau retușate. Vedeta, care a participat la numeroase ședințe foto, a recunoscut ce defecte îi dădeau bătăi de cap.

Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care fotografiile ei erau retușate

Fosta prezentatoare s-a bucurat de o carieră de succes în televiziune, însă a decis la un moment dat că este cazul să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale. În urmă cu 10 ani era extrem de obsedată de modul în care se afișa, inclusiv fotografiile de la ședințele foto fiind retușate din cauza nemulțumirilor sale. Andreea Raicu a recunoscut recent că era extrem de afectată de defectele pe care considera că le are, astfel că apela la multe trucuri tehnice în cazul imaginilor publicate cu ea.

Diva nu apărea niciodată fără filtre, iar faptul că paparazzi ar fi putut să o fotografieze în timpul liber reprezenta un adevărat coșmar pentru ea. Andreea a resimțit o presiune imensă pe umerii săi la acea vreme, când încerca să găsească soluții pentru a nu fi observată nearanjată.

Erau retușate toate fotografiile la momentul respectiv pentru că nu suportam să n-am masca aceasta, să apar fără filtre. (…) Mi-am adus aminte de toate momentele în care mă urmăreau paparazzi, mi-era foarte frică, mă ascundeam în casă, îmi puneam o grămadă de ochelari, șepci și toată presiunea pe care am avut-o de-a lungul timpului în care încercam să fiu perfectă. (…), a povestit ea într-o emisiune recentă.

Motivul pentru care fotografiile Andreei Raicu erau retușate
Andreea Raicu obișnuia să apeleze la filtre pentru a masca defectele ce o nemulțumeau

Lista de defecte care îi dădeau bătăi de cap vedetei

În timp ce mulți o idolatrizau pentru aspectul său fizic, Andreea Raicu nu se considera deloc frumoasă. Contractele de imagine curgeau, însă vedeta nu înțelegea ce vedeau ceilalți la ea. Fosta prezentatoare susține că a avut probleme cu greutatea, era complexată pentru că are cearcăne, simțindu-se adesea urâtă.

Mă simțeam foarte urâtă și de multe ori mă întrebam de ce oare oamenii ăia mă iau în campaniile lor pentru că eu nu mă simțeam deloc frumoasă. Nu mă simțeam slabă, nu simțeam că am picioarele perfecte, mi se părea că am genunchii mari, că am cearcăne, că sunt șoldurile prea mari, a mai spus vedeta.

Prin ce schimbare a trecut Andreea după experiența din India

Ulterior, cu timpul, Andreea Raicu a învățat să se prețuiască și să se accepte, privindu-se cu adevărat în oglindă și apreciând aspectul său fizic. Deși a dus o luptă grea și a apelat la ajutorul specialiștilor din India, Andreea s-a reconectat la ea și a învățat că trebuie să se aprecieze. Vedeta a făcut pace cu imperfecțiunile sale, pe care astăzi nu le mai ascunde. Acum, ea se simte liberă și de ani buni nu mai apelează la filtre.

De ani de zile pozez fără filtre. Este o libertate minunată, pentru că atunci când nu ai încredere în tine și nu te simți frumoasă fără machiaj te simți ca într-o pușcărie. (…) Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...