Andreea Raicu, mărturie despre poza cu ea goală de pe internet. Cine i-a spus să o posteze. ”Mama nici n-a știut”

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 24.05.2021, 16:58
Andreea Raicu, mărturie despre poza cu ea goală de pe internet. Cine i-a spus să o posteze. ”Mama nici n-a știut”

Andreea Raicu șoca în urmă cu câteva zile, când postase pe contul său de Instagram o fotografie cu ea goală. În timp ce unii au apreciat latura artistică a imaginii, alții s-au grăbit să o critice pe frumoasa vedetă, în vârstă de 43 de ani, pentru gestul său. După ce mulți și-au dat cu părerea, Andreea Raicu a făcut recent o mărturisire și a vorbit despre poza cu ea goală pe internet. Frumoasa șatenă nu s-a sfiit să recunoască cine a îndrumat-o să o posteze, dezvăluind care a fost cadrul în care a decis să se pozeze astfel.

Andreea Raicu, mărturie despre poza cu ea goală de pe internet

Fosta vedetă TV traversează o perioadă frumoasă din viața sa, după ce a recunoscut că a descoperit cum poate face pace cu traumele care au urmărit-o în trecut. În ciuda faptului că este o femeie frumoasă, cu o carieră în plină ascensiune, chiar dacă a renunțat la viața din fața camerelor de filmat, Andreea suferea din pricina problemelor acumulate din copilărie. Totuși, o vizită peste hotare, multe ore de meditație și alte ritualuri au făcut-o pe fosta prezentatoare să privească viața într-o manieră mult mai relaxată.

Astfel, Andreea Raicu a reușit să uimească pe toată lumea când a decis să facă publică o poză cu ea goală, pe internet. Aceasta este doar o imagine dintr-un pictorial inedit, în care frumoasa vedetă își dezvăluie trupul la îndrumarea mai multor prieteni. În timp ce multe femei se sfiesc să își arate corpul, de teama criticilor, la cei 43 de ani Andreea Raicu demonstrează că renunță la inhibiții și este suficient de încrezătoare astfel încât să facă față gurilor rele. Aceasta a vorbit despre decizia de a posta această imagine în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, la Kanal D.

Am postat poza asta și mi-am asumat. Nu m-am gândit că va avea un astfel de impact. În timpul pandemiei, în care am stat în casă, împreună cu Alex Gâlmeanu şi o prietenă, am decis să fac un shooting, pentru a rămâne cu o amintire. Nu m-am gândit nici o clipă că o să postez ceva. Nu a fost confortabil să pozez așa, nu sunt obişnuită cu astfel de fotografii. O prietenă mi-a zis să pun fotografia pe Instagram, aşa mi-a venit ideea. A fost o ieşire din zona de confort. Nu înţeleg de ce trebuie să dau explicaţii pentru asta. Mamei mele nici nu i-am spus că pozez goală. Nu am avut curajul, probabil că a văzut acum în ziare, a declarat Andreea Raicu, prezentă în emisiunea de la Kanal D.

Andreea Raicu, mărturie despre poza cu ea goală de pe internet
Andreea Raicu a postat recent o fotografie nud, pe internet

Fostul model a recunoscut că s-a confruntat cu complexe. „Mă vedeam urâtă”

În timp ce multe femei visează să arate precum Andreea Raicu, vedeta a mărturisit că ea a trecut printr-o perioadă în care era nemulțumită de modul în care arăta. Fostul model de lenjerie intimă are în prezent un trup fără cusur, având grijă mereu la alimentație și incluzând activitățile fizice în rutina sa. Totuși, încrederea în sine a venit pe parcursul anilor, Andreea recunoscând că a fost o lungă perioadă de timp complexată de modul în care arată.

Mi-a fost rușine ani întregi de corpul meu. Am crescut cu rușine de corpul meu. Și când am fost model. Făceam reclame la cea mai mare firmă de lenjerie intimă, vedeam reclamele pe stradă și mă întrebam ce au văzut la mine. Aveam standarde greșite. Nu aveam încredere în mine. Mă vedeam urâtă. Mie mereu mi-a fost ruşine de felul în care arătam, nu înțelegeam de ce profesioniştii mă voiau, deşi eu nu mă simţeam frumoasă. Acum, după ani de zile, am înțeles că nu e așa. Am un nud extraordinar din aceeași ședință foto, pe care nu o să îl postez niciodată, vreau să îl înrămez, a mai povestit Andreea Raicu, la „Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...