Motivul pentru care fiul lui Victor Pițurcă s-a enervat la procesul lui Mario Iorgulescu. Reacție necontrolată în sala de judecată

Beatrice Dumitru 11.01.2023, 14:55
Motivul pentru care fiul lui Victor Pițurcă s-a enervat la procesul lui Mario Iorgulescu. Reacție necontrolată în sala de judecată

Procesul lui Mario Iorgulescu continuă, după ce în septembrie 2019 a fost trimis în judecată după ce a cauzat un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit, fiind drogat și beat la volanul unui Aston Martin. Miercuri, 11 ianuarie, a avut loc un nou termen în procesul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Alexandru Pițurcă s-a enervat și a răbufnit în sala de judecată.

Alexandru Pițurcă s-a enervat la procesul lui Mario Iorgulescu

Alexandru Pițurcă este martor în procesul în care Mario Iorgulescu este judecat pentru omor, după accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie 2019. Fiul lui Victor Pițurcă figurează ca martor deoarece se numără printre ultimele persoane care au discutat cu Mario Iorgulescu înainte de accident, dintr-o discotecă. Este a treia oară când martorul Alexandru Pițurcă a fost citat pentru a fi audiat.

Luna trecută, Alexandru Pițurcă s-a prezentat în fața instanței, dar procesul a fost suspendat, deoarece avocații lui Mario Iorgulescu au cerut recuzarea judecătoarei, iar pe 8 decembrie 2022, fiul fostului selecționer al României nu s-a prezentat motivând că are COVID-19. Prezent în sală la termenul de astăzi, Alexandru Pițurcă nu a fost audiat și procesul a fost amânat, ceea ce l-a enervat la culme și a reacționat în sala de judecată.

Motivul pentru care fiul lui Victor Pițurcă s-a enervat la procesul lui Mario Iorgulescu. Reacție necontrolată în sala de judecată
Alexandru Pițurcă este martor în procesul lui Mario Iorgulescu.

Nu se poate așa ceva! E a nu știu câta oară când sunt chemat și nu s-a întâmplat nimic, tot amână! Asta e bătaie de joc, pe cuvântul meu”, a spus Alexandru Pițurcă, potrivit gsp.ro.

Mario Iorgulescu, mesaj pentru intanța de judecată

Judecătorii au dat o nouă amânare din cauza cererii de recuzare a judecătoarei depuse de cei trei avocați ai lui Mario Iorgulescu, pe care o acuză de abuz în serviciu. Este pentru a două oară când cer acest lucru, prima cerere fiind respinsă în decembrie anul trecut.

Mario Iorgulescu se află în Italia și este dat în urmărire de Poliţia Română din mai 2020. În noiembrie anul trecut, el a acordat primul interviu după accidentul din 2019 și a declarat că își dorește o pedeapsă cu suspendare. Mai mult, Mario Iorgulescu a transmis un mesaj instanței de judecată.

Doamna judecătoare, dacă dumneavoastră și cei care urmăresc acest caz cred că eu merit 20 de ani de închisoare, e clar că lucrurile în România stau mai rău decât crede lumea”, a spus Mario Iorgulescu pentru spynews.ro.

La sfîrșiul anului trecut, Mario Iorgulescu a dezvăluit pe contul său de Instagram că formează un cuplu cu frumoasa Bianca marina, fosta soție a fotbalistului Steliano Filip. „Nu mai suportam singurătatea”, mărturisea el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...