Mario Iorgulescu revine în forță. Mesaj greu de calificat. „Nu vă e rușine să cereți 20 de ani pentru mine?”

Stan Filon 22.11.2022, 08:11
Mario Iorgulescu revine în forță. Mesaj greu de calificat. „Nu vă e rușine să cereți 20 de ani pentru mine?”

Mario Iorgulescu a rupt tăcerea, la trei ani de la accidentul în care a ucis un om, după ce s-a urcat la volan drogat și a circulat cu o viteză amețitoare prin București. A fost rănit și el, însă familia a ales să-l trateze în Italia, departe de justiția din România. Ei bine, tânărul revine acum cu un mesaj pentru judecătorii din România, pe care îi obrăznicește pur și simplu.

Mario Iorgulescu revine în forță

„Am și eu un mesaj de transmis, pentru că până acum nu am avut nici un cuvânt de spus și mi-am luat 3 ani cu executare pentru ceva ce nu am făcut, deci oricum o dai nu e bine, dacă tac, profită ziarele și televiziunile și scriu ce vor și fac ce vor din mine, m-au făcut să par ultimul criminal, cap de mafie și ultimul drogat și așa mai departe. Cel mai trist este că în țara în care trăim, oamenii se bucură pentru răul altuia și chiar cred toate aberațiile scrise sau transmise de televiziuni”, a declarat Mario Iorgulescu pentru spynews.ro. 

Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, transmite condoleanțe familiei tânărului care a murit în urma accidentului, însă vine cu declarații șocante la adresa victimei. În plus, a recunoscut că a consumat cocaină, în noaptea în care a provocat accidentul rutier.

Mario Iorgulescu revine in forta
Mario Iorgulescu revine in forta

„Și decedatul a consumat cocaină”

„Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales fașă de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. Le transmit sincere condoleanțe, dar, doamna judecătoare, dacă dumneavoastră și cei care urmăresc acest caz cred că eu merit 20 de ani de închisoare, e clar că lucrurile în România stau mai rău decât crede lumea. Sunt pur și simplu dezamăgit de oamenii care îi susțin pe acești oameni răi și care vor să pedepsească cu aproape o viață de om pentru o greșeală enormă pe care am facut-o, și până să dau de probleme cu justiția eram mândru că sunt român. Dar vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia românească, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba… Păi în cazul accidentului meu ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și era într-o stare în care nu îi permitea legea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi, el puțin mai mult decât mine”, a mai declarat Mario Iorgulescu.

Tânărul a povestit și ce răni a suferit în urma accidentului rutier, dar vorbește și el despre problemele mentale pe care le are și pe care le-a descoperit chiar după accidentul auto soldat cu o victimă. În plus, se adresează judecătoarei care se ocupăde dosarul său, pe care o obrăznicește pur și simplu.

„Nu mai știu cum e să faci sex”

„Și eu la rândul meu am suferit leziuni extrem de grave, având 7 coaste rupte, ambii plămâni perforați și intestinele rupte, am stat în comă 3 săptămâni și după ce am ieșit din comă am plâns un an jumate, fără exagerare, în fiecare zi. în hohote, pentru ceea ce s-a întâmpla. Nu aveți idee cât de mult regret incidentul și aș face orice să dau timpul înapoi, dar, din păcate nu se poate, dar aș ruga-o pe doamna judecătoare să nu mai ruineze o viață de om, că deja a fost ruinată o familie, faceți dreptate, nu zice nimeni să nu faceți dreptate, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi. Sunt tânăr, am niște probleme la cap, din păcate, care au fost descoperite târziu, că poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident, nu mă prezint la proces, pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am probleme cu o leziune pe lobul frontal al creierului, poate că mesajul ăsta dă dovada că sunt coerent da, poate, dar am momente rare în care sunt capabil să fiu “normal”. În rest sunt nervos, debusolat, nu pot să mă concentrez, sunt agresiv și multe altele, să nu credeți că dacă nu sunt la închisoare îmi este bine, sunt într-o clinică de psihiatrie într-o cameră la fel de mare cât acelea din închisoare, doar că am un confort în plus, că stau singur în cameră, dar, în rest, nu am viață socială, nu mai știu cum e să faci sex. Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu, legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani? Atât am avut de spus și sper că am și eu niște susținători care să mă înțeleagă și să îmi fie alături, că mai mult acum ca niciodată am nevoie de sprijinul și suportul moral al românilor adevarați, cei patrioți, care nu sunt lăsați păcăliți de Cambridge Analytica sau alte firme de genul, cred în români, dar nu mai cred în sistem, îmi pare rău pentru cei care și-au trădat țara. Vă pupă Mario”, este mesajul transmis de Mario Iorgulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...