Motivul pentru care Dan Negru nu vrea să mai aducă vedete în emisiunile sale. „Văd că acceptă umilinţa”

Stan Filon 16.07.2022, 18:35
Motivul pentru care Dan Negru nu vrea să mai aducă vedete în emisiunile sale. „Văd că acceptă umilinţa”

S-a aflat motivul pentru care Dan Negru nu vrea să mai aducă vedete în emisiunile sale. Vedeta de televiziune înregistrează un real succes cu noua sa emisiune de la Kanal D. Invitații săi de la emisiunea ”Jocul cuvintelor” sunt oameni normali, iar telespectatorii apreciază foarte mult acest format de televiziune. Celebrul prezentator a acordat un interviu în exclusivitate pentru EGO.ro în care a explicat de ce are doar oameni simpli în emisiunea sa.

Motivul pentru care Dan Negru nu vrea să mai aducă vedete în emisiunile sale

Dan Negru a revenit în televiziune cu o emisiune de real succes. ”Jocul cuvintelor” atrage din ce în ce mai mulți telespectatori, prin formatul său. Este o emisiune de cunoștințe generale, iar Dan Negru își joacă foarte bine rolul de gazdă. Acesta a acordat recent un interviu în care a spus de ce a luat o pauză momentan de la invitați vedetă. Nu a ratat momentul să arunce mici săgeți, chiar și spre fostul său angajator, Antena 1.

„Azi mi se par mult mai ofertanți oamenii obișnuiți, simpli. Văd vedete care acceptă umilința în tot soiul de producții tv, acceptă să facă tumbe în bazine de înot, să bea urină de vacă prin India, să fie filmate dormind în condiții mizere prin Dominicană. Știu cum e, le-am inventat acum vreo 20 de ani. Sigur, există și o elită, n-o să-i vezi umilindu-se pe Hagi sau pe Halep. Dar tocmai pentru că e un amestec bizar de vedete, care acceptă orice umilință la tv și ceilalți, eu prefer în perioada asta oamenii simpli”, a declarat Dan Negru pentru EGO.ro. 

Motivul pentru care Dan Negru nu vrea sa mai aduca vedete in emisiunile sale
Motivul pentru care Dan Negru nu vrea sa mai aduca vedete in emisiunile sale (2)

„Îmi puneam pielea în băț, dar ei mi-o salvau”

Dan Negru a vorbit și despre trecut. Vedeta de televiziune și-a adus aminte de emisiunea „Te pui cu blondele”, de la Antena 1. A recunoscut că nu era foarte ascultător, iar șefii îl criticau pentru invitații pe care îi aducea în emisiune, apoi rămâneau fără cuvinte atunci când vedeau ratingurile emisiunii.

„Am avut vedete la ”Te pui cu blondele?”. Acolo, Florin Piersic, Vadim Tudor, Stela Popescu, Ilie Năstase și Nadia Comăneci aveau povești cât pentru 1.000 de emisiuni. În astfel de show-uri am căutat mereu poveștile și cei pe care i-am amintit aveau astfel de povești. Lumea aia a dispărut. De multe ori, ei mi-au salvat pielea pentru că televiziunile nu-și doreau astfel de invitati și șefii îmi reproșau mereu: ”Iar Piersic? Iar Stela Popescu? Iar Vadim?”. N-am fost prea ascultător și îmi puneam pielea în băț, dar ei mi-o salvau mereu pentru că făceau audiențe și atunci șefii mei nu mai aveau replică”.

Dan Negru îi apreciază pe adevărații artiști ai României. Regretă însă că nu am știut să-i protejăm, iar acum acea lumea dispare încet-încet. Și-a adus aminte de o emisiune pe care a făcut-o cu gigantul Florin Piersic. O televiziune mare a refuzat emisiunea respectivă de Crăciun, așa că Dan Negru a mers la o televiziune mai mică. Rezultatele au fost spectaculoase. Românii îl iubesc pe Florin Piersic.

„Țin minte, un show de Crăciun cu Florin Piersic, pe care o televiziune mare nu a vrut să-l difuzeze, preferând în grilă un alt show, cu câțiva bucătari, așa că am dus show-ul cu Florin pe o televiziune mai mică. Ei bine, românii l-au ales pe Piersic, care a fost lider chiar difuzat pe o televiziune mai mică. E o lume care încet-încet dispare și pe care n-am știut să o ocrotim cum trebuia”, ne-a mai declarat el, în exclusivitate pentru Ego.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...