Victor Slav vine la Antena 1. Emisiunea la care va apărea fostul soţ al Biancăi Drăgușanu

Stan Filon 15.07.2022, 18:27

Victor Slav revine pe micile ecrane! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu își va afișa pectoralii la Antena 1, la o emisiune de un real succes, care ține telespectatorii cu ochii pe micile ecrane, mai ales acum, în plină caniculă. Vorbim despre emisiunea „Splash! Vedete la apă”, unde Victor Slav a răspuns afirmativ, atunci când a fost invitat să se alăture noii echipe de competitori, unul mai faimos decât celălalt.

Victor Slav vine la Antena 1

Așadar, au început filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, iar Victor Slav și-a anunțat și el participarea, din postura de concurent. Alături de alți 15 concurenți, Victor Slav va trebui să facă față cerințelor concursului și să să-și învingă frica de apă și de înălțimi, în cazul în care suferă de așa ceva.

Cleberul Victor Slav nu mai era implicat în niciun proiect de televiziune, iar afacerea cu cafeneaua a închis-o, deoarece i-a adus numai bătăi de cap. De un an de zile s-a reorientat și și-a deschis o afacere online, care merge foarte bine, după cum a recunoscut chiar el. Are de gând să se extindă.

Victor Slav vine la Antena 1
Victor Slav vine la Antena 1

S-a lansat în afaceri online

„În prezent am un business online și îl pregătesc pe al doilea, de fapt încă două. Cel care este deja pe piață este cu parfumuri, următorul o să fie cu brățări, iar celălalt este o surpriză. Merge foarte bine, avem deja un an de când ne ocupăm, totul este pus pe roate. Sunt cu încă un băiat în businessul acesta. Iubita mea este implicată, vine cu idei. Femeile sunt întotdeauna implicate în orice și au întotdeauna idei foarte bune, cam în orice domeniu, am remarcat eu. De cele mai multe ori trebuie să ne lăsăm conduși de ele”, a declarat fostul prezentator pentru Playtech.ro. Victor Slav revine însă pe micile ecran și va avea un juriu foarte strict.

Juriul din acest sezon de la Splash! Vedete a suferit ceva modificări, după ce Natanticu l-a înlocuit pe Jean de la Craiova. Alături de Nea Mărin, Clara Gherase și Iulia Albu, comediantul va juriza salturile de la trei, cinci, șapte sau chiar zece metri înălțime ale concurenților.

Care este juriul emisiunii Splash! Vedete la apă

Alături de Victor Slav vor mai concura: Naomi Hedman, Natalia Mateut, Gabi Jugaru, Costin Gheorghe, Cezara Cristescu, Juno, Banel Nicoliță, Vica Blochina, Ana și Monica Odagiu, Maria Constantin, Irisha și Nick Casciaro.

Fiecare membru al juriului va acorda note pentru un singur aspect. Astfel, Iulia Albu va juriza spectacolul și va acorda „nota secretă” a juriului. Clara Gherase, antrenor de înot, va acorda nota pentru partea tehnică a momentului, Nea Mărin va nota performanța pe care o fac vedetele, iar Cosmin Natanticu este cel care va puncta curajul concurenților.

Telespectatorii care vor să retrăiască emoțiile emisiunii, alături de concurenți, trebuie să știe că emisiunea lor favorită va avea startul la jumătatea lunii august.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...