Dan Negru a dat lovitura la Kanal D. Anunțul făcut de prezentator i-a surprins pe fanii emisiunii sale

Badea Violeta 05.07.2022, 11:50
Dan Negru a dat lovitura la Kanal D. Anunțul făcut de prezentator i-a surprins pe fanii emisiunii sale

Dan Negru dă lovitura la Kanal D! Celebrul prezentator TV care a făcut istorie la Antena 1 și a ajuns să fie poreclit „regele audiențelor” a dat o veste care-i va bucura pe mulți, în special pe fanii show-ului pe care-l moderează la postul de televiziune turcesc. Iată anunțul făcut de îndrăgita vedetă de la Kanal D!

Anunțul surpriză al lui Dan Negru

„Jocul cuvintelor”, emisiunea prezentată de carismaticul Dan Negru, cucereste tot mai mulți telespectatori pe zi ce trece, iar audiențele vorbesc de la sine și sunt favorabile celebrului prezentator TV.

Acum, moderatorul a anunțat că va mai avea o emisiune la Kanal D. Noul show se va numi „Tu urmezi” și este un game show cu audiențe mari în străinătate.

Fosta vedetă a Antena 1, care a făcut furori cu emisiunile de Revelion, Dan Negru a decis să facă o schimbare în carieră, așa că a semnat cu postul turcesc. Astfel, prezentatorul a ajuns să prezinte „Jocul cuvintelor”, un quiz show care pune mintea la contribuție publicului.

Dan Negru nu a dezamăgit, iar cifrele de audiență pe care le-a obținut o dovedesc. De curând, acesta a acceptat o nouă provocare. „Tu urmezi” promite un adevărat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainmentul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă.

Dan Negru, revoltat pe televiziunile din Romania, dupa performanta lui David Popovici
Dan Negru, proiect nou la Kanal D

„Pentru prima dată în România”

„Tu urmezi!” va debuta în toamnă. Show-ul va prezenta mai mulți concurenți care vor sta la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, potrivit paginademedia.ro.

Fiecare dinntre ei trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Dan Negru a oferit, de curând, și primele declarații despre noul proiect de la Kanal D.

„Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a precizat omul de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...