Motivul pentru care Dan Bittman n-a vrut să se însoare cu Mihaela Rădulescu. ”E bine să spui de la început”

Iancu Andreea 21.02.2021, 14:11

Între Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au existat sentimente intense, pe care cei doi le-au și recunoscut. Deși s-au iubit cu patos în urmă cu mai mulți ani, relația lor nu s-a materializat printr-o căsătorie. Motivul a fost dezvăluit chiar de către artist, care a povestit detalii despre idila pe care a trăit-o cu diva de la Monaco în urmă cu trei decenii.

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu, poveste de dragoste fără final fericit

Pe când ea lucra la Tele 7 abc, iar el se afla pe culmile gloriei alături de trupa Holograf, Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au trăit o frumoasă idilă. La fel de libertină ca și astăzi, actuala iubită a lui Felix Baumgartner a trăit o perioadă intensă alături de solistul de la Holograf. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și s-au bucurat de clipe pasionale o bună perioadă de timp. Deși sentimentele dintre ei erau evidente, cuplul nu a ajuns niciodată la căsătorie.

Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci, a declarat Dan Bittman într-un interviu acordat pentru adevarul.ro.

Astăzi ea trăiește o iubire “Dincolo de nori” cu celebrul Felix Baumgartner, cascadorul care a executat primul salt din stratosferă, în timp ce el pare să își ocupe timpul cu muzica și mai puțin cu relațiile, după ce s-a despărțit de femeia care i-a dăruit trei copii. Dan Bittman și Liliana, cea care l-a făcut tată, au decis să se despartă, fără a fi fost vreodată căsătoriți, după o relație de zeci de ani. În ciuda relațiilor pe care le-a avut cu alte prezențe feminine, Dan Bittman nu poate uita clipele petrecute alături de focoasa Mihaela Rădulescu.

Solistul Holograf și Liliana Ștefan au avut o relație de peste două decenii
Solistul Holograf și Liliana Ștefan au avut o relație de peste două decenii

Motivul pentru care Bittman și Mihaela nu au ajuns la căsătorie

Celebrul solist a povestit în cadrul unui interviu recent despre relația sa cu diva de la Monaco. Acesta a mărturisit motivul pentru care între ei nu a fost mai mult decât o prietenie, explicând de ce nu a cerut-o niciodată în căsătorie, deși au avut discuții pe acest subiect. Dan Bittman a povestit că și-a dat seama de personalitatea vedetei, alături de care a luat decizia de a avea o relație deschisă.

Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început, a spus Dan Bittman pentru Antena Stars.

Bittman nu a dus la altar nicio femeie din viața sa, deși cu Liliana, fosta sa parteneră, a încercat să oficializeze relația. Bărbatul s-a lovit însă de refuzul acesteia, care a considerat că relația lor nu va fi îmbunătățită prin acest act.

La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul, a spus artistul potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI