EXCLUSIV. Dan Bittman a ajuns într-o situație disperată. ”Stau la mila cuiva”. Ce spune despre relația cu mama copiilor săi

Oana Pascaru 19.02.2021, 19:43

Pandemia i-a băgat în șomaj pe artiștii din România. Și marele cântăreț, Dan Bittman, din trupa ”Holograf”, a ajuns la fundul sacului, după un an fără concerte, și nu ascunde că e lefter: ”Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, ne-a povestit Dan, în exclusivitate pentru impact.ro.

 ”Trec printr-o perioadă destul de dificilă. Nu îmi merg nici cântările, dar nici afacerea. Parcul de distracție este închis”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, nu a mai avut spectacole din martie 2020, așa că pușculița lui e acum goală. Nici măcar afacerea sa, celebrul parc de distracții, situat pe malul lacului Sulimanu, inaugurat în 2017, și în care a investit 750.000 de euro, nu îi aduce vreun venit:

Trec printr-o perioada destul de dificilă. Nu îmi merg nici cântările, dar nici afacerea. Parcul de distracție este închis în momentul de față, nu știu dacă o să îl deschidem, în primăvară, în luna mai. Momentan este totul în așteptare. În fiecare zi sper să fie bine, să își revină lucrurile. Am investit foarte mult în afacerea aia și momentan nu am niciun profit. Acolo este munca mea de ani de zile, a declarat Dan Bittman pentru impact.ro.

Artistul ne-a mai dezvăluit că, după atâția ani de muncă, a ajuns fără bani.

Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură.

Dan Bittman, la un grătar, în parcul său
Dan Bittman, la un grătar, în parcul său

Dan Bittman, despre Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai săi: ”Vorbim strict despre binele copiilor”

Dan Bittman și fosta lui parteneră, textiera Liliana Ștefan, cu care are trei băieți, au decis să pună punct relației, însă au păstrat o relație de prietenie, de dragul copiilor.

Cât privește relația cu mama copiilor mei, am ajuns la un numitor comun, de dragul copiilor, ca să le fie bine. Vorbim strict despre binele copiilor. Copiii vin la mine, ne vizităm, ținem legătură. Totul este așa cum trebuie, ni s-a mai confesat Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana au trei copii, Alexandru Bittman, Mark Nicolas Bittman și Patrick Bittman. Alex și Mark îi calcă pe urme tatălui, amândoi fiind atrași de lumea muzicală.

Dan Bittman, alături de fosta lui parteneră de viață, Liliana Ștefan și de cei trei copii ai lor
Dan Bittman, alături de fosta lui parteneră de viață, Liliana Ștefan și de cei trei copii ai lor

Dan Bittman a recunoscut că relația cu Liliana Ștefan s-a încheiat din cauza lui: ”Lucrurile au luat-o razna. Aici, 100% sunt eu de vină”

De altfel, Dan a recunoscut că despărțirea și-o asumă, că vină îi aparține în totalitate. Dan și Liliana au pus punct relației, după 25 de ani de iubire, timp în care au format unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Dan Bittman a povestit, într-un interviu, pentru spynews.ro.

A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină.

Urmăriți Impact.ro și pe