Motivul pentru care Carmen Tănase vine la filmări fără să doarmă noaptea. „Nu pot să-l las”

Andreea Bisinicu 18.02.2023, 12:47

Carmen Tănase este una dintre cele mai reputate și talentate actrițe ale României. Artista revine pe micile ecrane duminică, 19 februarie, în cel de-al doilea sezon al serialului Clanul. Interpreta Luminiței din proiectul de succes de la PRO TV mărturisește motivul pentru care pierde nopțile, înainte de a merge la filmări.

De ce pierde nopțile Carmen Tănase înainte de filmările pentru Clanul

Serialul Clanul se bucură de un succes fulminant în România, motiv pentru care producătorii filmului au decis prelungirea sa cu încă un sezon, care va debuta duminică, 19 februarie, de la ora 20.00, la PRO TV. Carmen Tănase face un rol magistral, intrând în pielea Luminiței Achim, mama protagonistului Tudor Achim, interpretat de actorul Denis Hanganu.

Actriță reputată de teatru și cu experiență vastă în filmografie, Carmen Tănase le-a povestit, în exclusivitate celor de la Playtech Știri, felul în care desfășurarea acțiunii serialului o captivează, uneori, atât de tare, încât bruneta pierde nopțile citind pagini întregi ale scenariului, până la orele dimineții.

 „Luminița schimbă puțin direcția. E cazul, e timpul. Ăsta e farmecul acestui serial că atunci când te aștepți să se întâmple ceva: pac! Se schimbă macazul! Asta îmi place și mie și, uneori, prefer să uit ce am citit ca să am surpriză când văd.

Am pierdut multe nopți, când trebuia să mă scol la 4.00 dimineața că aveam filmare a doua zi și nu am mai dormit pentru că am citit mai departe, nu am putut să-l las.”, a declarat actrița Carmen Tănase, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și Din ce face bani acum fiul lui Carmen Tănase. A renunțat la meseria de regizor. EXCLUSIV

Ce are in comun Carmen Tanase cu rolul pe care il joaca in Clanul de la Pro TV
Carmen Tănase joacă rolul Luminiței Achim în serialul Clanul

„De curând, nu am dormit vreo 5 nopți!”

Faimoasa actriță recunoaște faptul că este dependentă de cafea, pe care o savurează datorită gustului, nicidecum pentru efectul pe care l-ar avea asupra organismului, acela de a-i da un plus de energie.

„Am experiență, am meciuri în picioare multe. Din ce în ce mai greu, că vârsta își spune cuvântul, dar, uite, că încă mai țin. De curând, nu am dormit vreo 5 nopți, așa, la modul o oră – o oră jumate și aia chinuită.

Și după aceste 5 nopți am căzut și am dormit o noapte blană așa, până pe la prânz și după aceea, a doua zi, parcă aveam terebentină, așa eram, deci nu stăteam locului nicio secundă.

Îmi iau energia, nu știu de unde. Mie îmi place să muncesc, adică îmi place ce muncesc, îmi place să muncesc cât mai mult. Când muncesc nu sunt obosită, când stau degeaba sunt obosită.”, a completat Carmen Tănase pentru sursa citată.

Citește și Carmen Tănase, detalii unice despre prietenia cu Pavel Bartoș: „Pentru așa ceva îți dai și sufletul”

Urmăriți Impact.ro și pe