EXCLUSIV

Carmen Tănase, detalii unice despre prietenia cu Pavel Bartoș: „Pentru așa ceva îți dai și sufletul”

Alexandru Catalan 05.02.2023, 10:14

Carmen Tănase, îndrăgita actriță de teatru, film și seriale de televiziune, nu-și ascunde niciun moment simpatia pe care i-o poartă mai tânărului ei coleg, Pavel Bartoș. Cea care a dat viață unor personaje memorabile în inimile telespectatorilor, cum ar fi Flăcărica, din „Inimă de țigan” și mai nou Luminița Achim, din serialul „Clanul” de la PRO TV, joacă un rol episodic în „Ramon”, cel dintâi lungmetraj produs de Pavel Bartoș. Carmen Tănase ne-a vorbit, exclusiv pentru Impact.ro, despre prietenia cu Pavel Bartoș.

A filmat doar o zi pentru pelicula „Ramon”

Carmen Tănase ne-a vorbit despre colaborarea cu Pavel Bartoș pentru filmul lui, „Ramon”. Ea spune că are mai mult decât o relație de prietenie cu cel cu care este coleg și de televiziune, și de teatru, ambii jucând și la PRO TV, și la „Odeon”.

„Nu am avut decât o singură zi de filmare la acest film. Dar nu m-a interesat niciun moment, fiindcă mă sunase Pavel Bartoș înainte cu această rugăminte, de a participa la filmul lui. Și am răspuns imediat, fără să clipesc!”, a povestit Carmen Tănase.

Carmen Tănase, detalii unice despre prietenia cu Pavel Bartoș: „Pentru așa ceva îți dai și sufletul”
Carmen Tănase are numai cuvinte de laudă lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este pentru mine asemenea unui frate mai mic. Iar unui frate nu-i refuzi nimic. Oricând are nevoie de mine, mă sună și eu sunt acolo, unde trebuie! Lista mea de oameni aparte, dacă o pot numi așa, e foarte scurtă. Doi, trei, oameni. Dar pe ea se află cu siguranță Pavel Bartoș!”, spune actrița în stilul personal, pentru Impact.ro.

Și-ar da și „sufletul” pentru mai tânărul coleg

Carmen Tănase mai adaugă că simpatia sa pentru Pavel Bartoș vine nu doar din colaborările comune, ci și din relația profesională și amicală care s-a născut între cei doi.

„Pavel e genul de om care nu m-a dezamăgit niciodată. E un băiat extraordinar, în tot ce face. Iar pentru așa ceva îți dai și sufletul, la o adică!”, sună sentința sa, una cu totul aparte.

În plus, Carmen Tănase recunoaște că a fost atrasă și de ocazia de a colabora cu regizorul spaniol Jesus del Cerro, cel care s-a impus în anii din urmă fie prin serialul „Vlad”, fie prin peliculele ”Hawaii” și „Ho Ho Ho”.

Au „jucat” împreună și la „Dansez pentru tine”

În ceea ce privește rolul interpretat în pelicula „Ramon”, Carmen Tănase a comentat totul cu foarte mult umor.

La un moment dat în film apare și o babă decrepită care primește o minge în cap. Până realizezi cine joacă, dispare secvența. Sau dacă intri în sala de cinematograf cu niște pufuleți și ai neșansa să-ți cadă ăia din pungă, iar riști să ratezi secvența, cu ochii la pufuleți. Dar niciun moment nu m-am gândit să nu fac ceea ce mi s-a propus!”, a adăugat Carmen Tănase.

Puțini știu că Pavel Bartoș și Carmen Tănase au jucat mult timp împreună, mai bine de 15 ani, în spectacolul „Gaițele”, montat de Alexandru Dabija, pe scena Teatrului Odeon. În aceeași piesă a fost distribuită și Elvira Deatcu, cea care se regăsește și în distribuția filmului „Ramon”. Dar, cei doi, Carmen Tănase și Pavel Bartoș, au realizat împreună, cu mai bine de zece ani în urmă, și un număr special de dans în emisiunea „Dansez pentru tine”.

La 62 de ani împliniți în a doua parte a lunii ianuarie, Carmen Tănase afirmă că are o serie de alte proiecte în atenția sa. Însă preferă să păstreze tăcerea asupra lor, până când nu e foarte sigură de materializarea acestora. „Prefer întotdeauna să nu spun mai nimic în avans, să dezvălui lucrurile înainte ca ele să se întâmple. Viața mi-a arătat că e mult mai bine așa!”, conchide ea.

Urmăriți Impact.ro și pe