EXCLUSIV

Din ce face bani acum fiul lui Carmen Tănase. A renunțat la meseria de regizor. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 25.01.2023, 17:16
Din ce face bani acum fiul lui Carmen Tănase. A renunțat la meseria de regizor. EXCLUSIV

Tudor Parhon, fiul actriței, s-a bucurat de un succes deosebit, în urmă cu aproximativ un an, în urma expoziției sale de pictură de la Biblioteca Națională.

Deși a absolvut Facultatea de regie, în Olanda, acesta a renunțat la meseria sa, pentru a se dedica marii sale pasiuni, pictura, potrivit declarațiilor făcute în exclusivitate pentru impact.ro de Carmen Tănase.

Fiul lui Carmen Tănase părea să calce pe urmele mamei sale, acesta alegând ca domeniu de activitate tot teatrul și filmul. A absolvit Facultatea de regie în Olanda, iar pentru lucrarea sa de licență a realizat un scurt metraj în care rolul principal a fost jucat chiar de mama sa.

Mai mult, acesta chiar mărturisea că și-ar dori să scrie o comedie pentru mama sa și Gheorghe Visu, protagoniștii telenovelei de succes, „Inimă de țigan”.

Tudor Parhon a profesat ca regizor chiar în perioada în care a locuit în „Țara lalelelor” dar odată cu pandemia, revenit acasă, acesta a continuat să picteze.

Și, în urmă cu aproximativ un an, și-a expus lucrările, majoritatea fiind portrete, în cadrul unui vernisaj de a avut loc la Bibliteca Națională. Expoziția s-a bucurat de un real succes, iar tablourile sale, cu prețuri cuprinse între 250 – 500 de euro s-au vândut foarte bine.

„Îmi trimite mereu ce lucrează”

Astfel că, Tudor s-a decis potrivit mărturisirilor făcute de mama sa, să se dedice în exclusivitate marii sale pasiuni, pictura, motiv pentru care a renunțat la ocupația sa de bază, cea de regizor.

„Pictează, stă mai mult la București, acolo are toate cele necesare pentru pictură, și-a luat materiale noi, iar prin mai, iunie, e indicat să mai facem o expoziție.

A terminat definitiv cu regia și teatrul, așa a decis el, merge doar pe partea de pictură. El are acolo căsuța lui unde stă de ani de zile. Îmi trimite mereu ce lucrează. Nimeni nu l-a învățat, el era talentat”, ne-a spus actrița, care nu ne-a ascuns nici faptul că fiul său i-a făcut și ei portretul, dar ca desen, nu în ulei.

Citește și Problema cu care se confruntă Carmen Tănase la început de an. „E doar la mine”. Cum a ajuns să locuiască în aceeași casă cu „Obama” și „Putin”. EXCLUSIV!

Carmen Tanase si Tudor Parhon
Carmen Tanase si Tudor Parhon

Pasionat și de lectură

Actrița a avut tot timpul grijă să-i dea fiului său o educație aleasă și ca nimic să nu-i lipsească acestuia. Pe lângă pictură, Tudor a fost și un copil pasionat de lectură:

„Am căutat să nu-i lipsească nimic. Probema e că a venit peste noi tehnologia și nebunia cu calculatoarele și ajunsesem să-l dau afară din casă, să-i spun „ieși că te pedepsesc”.

Nu prea asculta, era în vraja calculaorului, i-am luat de mic, să fim în rândul lumii, neștiind ce capcană îngrozitoare era. Dar oricum nu am fi scăpat de ea, pentru că toată lumea s-a aliniat. Acum e și mai rău, e groaznic pentru copii. Tudor nu a avut copilăria mea, decât atunci când era mai mic și stăteam pe Popa Nan.

Atunci erau copii pe stradă și încă nu aveau vraja asta așa puternică a computerului. Dar după 11-12 ani, a stat blocat pe calculator. El și citea foarte mult. S-a născut cu cartea în mână. Ajunsesem să-i spun, ca-n bancurile acelea proaste, „te calc în picioare, dacă nu iei o gură de aer”. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile”.

Citește și Cum se descurcă actrița Carmen Tănase cu viața la țară, după ce s-a mutat într-un sat din Dâmbovița. „Am crezut că mor”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe