EXCLUSIV

Motivul pentru care Carmen Șerban încă nu a reușit să își cumpere o casă în Londra. Ce a descoperit, când a ajuns acolo

Oana Pascaru 28.04.2021, 16:34
Motivul pentru care Carmen Șerban încă nu a reușit să își cumpere o casă în Londra. Ce a descoperit, când a ajuns acolo

Carmen Șerban a decis să se stabilească la Londra. Intenționează să-și cumpere acolo și un apartament, deja a vizitat câteva, însă, cum prețurile sunt cam piperate, trebuie să cântărească bine investiția imobiliară, care poate ajunge și la un milion de euro. În plus, are o mare condiție: ”Trebuie de la ușă să simți acel lucru, că va fi a ta, și inima mea nu a simțit încă asta!”, ne-a spus Carmen Șerban, în interviul pentru impact.ro.

Motivul pentru care artista nu și-a cumpărat o locuință la Londra

Carmen Șerban nu s-a închis în casă, la vreme de pandemie, ba, mai mult, are în plan o schimbare de domiciliu, la Londra, unde vrea să se stabilească definitiv. Nu vrea să dea banii pe chirie, așa că se află în căutarea unui apartament pe măsura pretențiilor și bugetului. A vizitat mai multe case, dar niciuna nu i-a fost pe plac. Contactată de reporterii impact.ro, Carmen Șerban ne-a făcut dezvăluiri despre planurile la vreme de pandemie.

Încă nu mi-am luat o căsuță în Londra, dar nu renunț la visul meu. Am fost weekend-ul trecut și am filmat un videoclip acolo și am studiat puțin și piața imobiliară, ca să văd cum sunt prețurile. Nu m-am simțit însă atrasă de vreo casă, momentan. Trebuie de la ușă să simți acel lucru, că va fi a ta, și inima mea nu a simțit încă asta.

Carmen și-a scos la vânzare apartamentul pe care îl deține în Voluntari, în valoare de 75.000 de euro, însă, la Londra, apartamentele ajung la sume fabuloase, chiar și la un milion de euro, prețul pe metru pătrat fiind de douăzeci de ori mai mare în centrul Londrei, decât în București. Artista ne-a mai povestit și despre viața în viitoarea țară de adopție.

Am observat că oamenii sunt mai relaxați, dar, în aeroporturi, toate magazinele sunt închise, zici că s-a dat cu tunul, în aeroport!.

Vedeta a dezvăluit unde va petrece Paștele
Vedeta a dezvăluit unde va petrece Paștele

Carmen Șerban: ”De Înviere, o să merg la cimitir, la tata, ca să îi aprind o lumânare. L-am iubit foarte mult.”

În urmă cu aproape doi ani, tatăl lui Carmen Șerban a încetat din viață, fiind răpus de o boală grea, Parkinson. Suferința este încă mare pentru artista care își adora părintele.

De Înviere, o să merg și la cimitir, la tata, ca să îi aprind o lumânare. Îmi este foarte dor de el. L-am iubit foarte mult, a făcut și face parte din sufletul meu. Nu am cum să îl uit vreodată. Datorită lui exist!, ni s-a mai confesat Carmen Șerban.

Solista de top are o relație bună cu mama ei.

Mama este foarte bine, se bucură de ambii nepoți, pe care îi are de la fratele meu, stau cu toții în aceeași vilă. În fiecare dimineață, buna le face toate poftele nepoților, clătite, gogoși, ce vor ei. Mama nu se plictisește deloc cu ei. Mă bucur când îmi văd mama zâmbind și aștepându-mă în pragul ușii mereu.

Urmăriți Impact.ro și pe