Ce planuri are Carmen Șerban, după mutarea în Londra. Vedeta, dezamăgită de România: „Pentru salariul minim pe economie”

Ioana Bucur 17.03.2021, 14:12
Ce planuri are Carmen Șerban, după mutarea în Londra. Vedeta, dezamăgită de România: „Pentru salariul minim pe economie”

Dezamăgită de România, Carmen Șerban a ales să plece departe de țară și să își facă un nou „acasă”, în Marea Britanie. Artista a dezvăluit ce planuri are, după mutarea în Londra.

Ce planuri are Carmen Șerban, după mutarea în Londra

Carmen Șerban, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, și-a lăsat admiratorii fără replică după ce a anunțat că are de gând să părăsească definitiv țara și să se mute în Marea Britanie. Artista a explicat că se pregătește să își vândă o casă pe care o deține în Pipera, iar cu banii obținuți, să își cumpere o locuință în Regatul Unit, unde a și primit rezidența.

„Vreau să-mi vând o locuință din Pipera. Am vrut să locuiesc acolo, dar eu mai am locuință în București și mai am și o casă la Timișoara. Am zis să vând aici în Pipera și să îmi cumpăr la Londra. Eu de curând am primit rezidență în Londra.”, a spus Carmen Șerban, la Antena Stars.

S-a aflat și ce planuri are Carmen Șerban, după mutarea în Londra. Artista a mai dezvăluit că intenționează să își transfere partea fiscală în Marea Britanie, dar că va continua să își plătească taxele și în România.

„Vreau să-mi mut partea fiscală total acolo. Nu înseamnă că-mi reneg România, o să-mi plătesc taxele în continuare în Romania, dar doar strict. O să-mi plătesc taxele în România doar din respect pentru că e țara în care m-am născut pentru salariul minim pe economie, însă tot ce voi factura pentru evenimentele artistice le voi factura în Anglia. E totul absolut legal”, a spus Carmen Șerban la același post de televiziune.

Carmen Șerban renunţă la tot ce are în România
Carmen Șerban

„Îmi doresc că Londra să devină a doua mea casă”

Cu doar câteva zile înainte de împlini vârsta de 50 de ani, Carmen Șerban acordat un interviu în exclusivitate pentru Impact. Artista explica decizia de a se muta în Londra, unde se consideră o mare răsfățată.

„Am avut și câteva cântări acolo, mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc ca Londra să devină a doua mea casă. Intenționez să mă mut în Londra, dar nu renunț de tot la România. Vând doar o locuință, din cele pe care le am, și îmi cumpăr una acolo. O să mai rămân cu două case, una în Timișoara și o alta în București”, a mai declarat Carmen Șerban pentru Impact.ro.

Carmen Șerban dezminte zvonul că ar renunța la muzică, marea ei dragoste: „Am auzit și zvonuri cum că m-aș lăsa de cântat, asta nu o voi face niciodată. Îmi iubesc meseria și nu voi renunța la acest job pentru că îl pot face peste tot în lume. Și nu doar la mine acasă”, ni s-a mai confesat artista, care a susținut concerte în întreaga lume, de-a lungul carierei de top. Artista este fericită că a reușit să treacă peste problemele de sănătate, care i-au dat mari emoții: ”Am avut o tumoră benignă la sân. Am scapăt cu ajutorul curățirii interioare”.

Carmen Șerban voia să devină contabil, fiind în adolescență atrasă de matematică, de cifre, părinții o voiau doctoriță, însă vocea de invidiat a ajutat-o să devină una dintre cele mai solicitate artiste la petrecerile cu ștaif din întreaga lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...