Cântăreaţa celebră din România care a decis să vândă tot şi să plece din ţară. „Eu oricum cânt în întreaga lume”

Stan Filon 05.02.2021, 09:31
Cântăreaţa celebră din România care a decis să vândă tot şi să plece din ţară. „Eu oricum cânt în întreaga lume”

Din ce în ce mai mulți români părăsesc România și se stabilesc în alte țări. Unii caută o viață mai bună, un salariu decent, din care poate să trăiască fără grija zilei de mâine, alții vor mai mult respect. Multe vedete de la noi aleg să plece și ele din România, pentru a trăi alte vise.

O cântăreață celebră vinde aproape tot și pleacă din țară

O cântăreață de la noi s-a decis că trebuie să părăsească România pentru a trăi visul britanic! A fost de multe ori acolo și s-a simțit foarte bine, s-a simțit respectată. Și-a scos o parte din avere la vânzare și de-abia așteaptă să se urce în avion și să lase totul în urmă.

Cântăreața Carmen Șerban, că despre ea este vorba, este o artistă foarte cunoscută în România, dar și peste hotare. A ajuns peste tot în lume cu muzica ei de petrecere și spune că va continua să-și facă meseria. Decizia este luată de mai mult timp, dar a mai avut de reglat chestiuni în țară. Acum însă spune că a venit vremea schimbării mult așteptate.

O cantareata celebra vinde aproape tot si pleaca din tara
O cantareata celebra vinde aproape tot si pleaca din tara

Vrea să înceapă o viață nouă cu 170 de mii de euro

Carmen Șerban a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars că a pus la vânzare unul dintre apartamentele pe care le deținea în Capitală, pe care speră să ia 170.000 de euro. Spune că este suficient pentru a începe o viață nouă în Marea Britanie, așa că nu își vinde și proprietățile din Timișoara.

”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. Am realizat că mă simt mai respectată acolo. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea. Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am scos apartamentul din Pipera la vânzare pentru că mai am unul, am și o casă la Timișoara și nu am ce să fac cu atâtea, vreau să investesc acolo, să-mi cumpăr acolo”, a spus Carmen Șerban la Star News.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...