Motivul pentru care au divorțat Connect-R și Misha. Mesajul transmis de fosta soție a artistului

Diana Dumitrache 16.07.2020, 19:48

Au format unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica românească iar ruptura dintre cei doi a fost un şoc pentru fani. S-a aflat motivul pentru care au divorțat Connect-R și Misha.

Care este motivul pentru care au divorțat Connect-R și Misha

A fost infidelitate? Sau poate nu s-au mai înţeles? Deşi s-au despărţit de mai bine de 3 ani, fanii încă se întreabă care este motivul pentru care Misha şi Connect-R au decis să meargă pe drumuri separate. De curând, artista a scris pe pagina sa de Instagram un mesaj cu subînţeles. Mai exact, aceasta a spus, indirect, ca de vină pentru divorţ ar fi fost cântăreţul.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece, a fost mesajul postat.

 Motivul pentru care au divorțat Connect-R și Misha. Mesajul transmis de fosta soție a artistului

Motivul pentru care au divorțat Connect-R și Misha. Mesajul transmis de fosta soție a artistului

Din fericire, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor. Mai mult, aceştia au recunoscut cu fiecare ocazie că încă au sentimente puternice unul pentru celălalt. O împăcare, însă, nu va mai avea loc vreodată.

Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Pentru a dovedi că sunt adulţi responsabili, cei doi artişti au lansat chiar şi o piesă împreună – “Asul de Inimă Albastră”.

Presa de scandal i-a despărţit şi împăcat de nenumărate ori

In 2018, Connect-R a surprins pe toată lumea cu anunțul că a divorțat în secret de Misha încă din 2017. De aici, a pornit o adevărată nebunie în presa de scandal.

Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat, a declarat in 2018 Connect-R.

Urmăriți Impact.ro și pe