Connect-R a răbufnit! Mesaj dur către Antena 1. Ce a spus despre cuplul Viorel și Vulpița de la Acces Direct

Rădulescu Valentin 03.06.2020, 10:23

Vulpița și Viorel au renunțat la viața de la țară și acum își fac de cap în Capitală. Comportamentul lor a atras mai multe reacții negative, astfel încât și-a făcut apariția și Connect-R. Artistul nu este deloc mulțumit cu ceea ce fac cei doi, iar acum a transmis și un mesaj prin care își expune părerea despre promovarea lor la Antena 1.

Mesaj dur din partea lui Connect-R pentru promovarea celor doi la Antena 1

Vulpița și Viorel au devenit unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România. Cei doi sunt acum vedete și au atras simpatia unui public larg. Deși mulți îi apreciază și îi îndrăgesc, alții sunt nemulțumiți de faptul că astfel de persoane sunt promovate. Este clar că Viorel și Vulpița au venit la emisiune pentru a prezenta un caz social, însă acest lucru a luat o întorsătură imensă. Acum cei doi sunt mereu prezenți pe micile ecrane, iar de asemenea au primit și mai multe critici. Connect-R s-a întâlnit întâmplător cu ei pe stradă și a rămas șocat să vadă că cei mici își fac poze cu ei. Artistul consideră că cei doi nu sunt deloc un exemplu bun de urmat și a lansat un mesaj la adresa celor care îi promovează.

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm”, este mesajul scris de Connect-R pe rețelele de socializare.

Connect-R a răbufnit! Mesaj dur către Antena 1. Ce a spus despre cuplul Viorel și Vulpița de la Acces Direct
Connect-R a răbufnit! Mesaj dur către Antena 1. Ce a spus despre cuplul Viorel și Vulpița de la Acces Direct

Mai mulți artiști l-au susținut pe Connect-R

Postarea cântărețului a adunat aprecieri dar și comentarii din partea mai multor celebrități. Multe persoane publice nu susțin promovarea lor, iar de astfel părerea lor despre Viorel și Vulpița este una proastă. Chiar dacă cei doi au câștigat mulți bani din aparițiile la tv și piesele muzicale, încă primesc ajutor social. Vulpița și Viorel nu vor să se întoarcă la țară și nici să muncească, cu toate că sunt apți.

„Trist…Doar tu vorbești??? Și restul?? Unde sunt influencerii?? Blogger-ii? Jalnic, penibil! Nu mai trăiesc de mult în țară, dar văd și aud tot ce se întâmplă. Bravo ție”, a răspuns DJ Wanda, iar Sonny Flame a adăugat „Mare dreptate ai, John! Și mă bucur că ești unul dintre puținii care au curaj să comenteze pe subiectul ăsta. Să speram că ne vom schimba în bine pe viitor”

Urmăriți Impact.ro și pe