Cum arată acum fosta soție a lui Alex Velea. Ana s-a transformat total după ce a fost părăsită pentru Antonia

Ana Anitoiu 03.09.2021, 11:16

Fosta soție a lui Alex Velea s-a transformat total după ce căsnicia ei a luat sfârșit, iar cântărețul și-a refăcut viața alături de Antonia. Ana arată complet diferit și nu mai locuiește în România.

Alex Velea, despre motivul pentru care a divorțat de Ana

Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit timp de patru ani, din 2010 până în 2014, cu Ana. Însă, căsnicia lor a luat sfârșit, iar cântărețul a explicat care a fost motivul.

”Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia.

Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Alex Velea, care are doi băieți cu Antonia.

Cum arata acum fosta sotie a lui Alex Velea. Ana s-a transformat total dupa ce a fost parasita pentru Antonia
Alex Velea si fosta lui sotie

Ce a făcut fosta soție a lui Alex Velea după despărțire

La câțiva ani după ce a divorțat și fosta soție a lui Alex Velea a părăsit România. A ales să se stabilească în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, unde locuiesc doi frați ai ei.

Ana a studiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila”, specializarea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în anul 2016, la doi ani după ce a divorțat de Alex Velea. Apoi, în 2019, ea a deschis un cabinet de psihiatrie în Bucureşti. Ulterior, a plecat în Marea Britanie.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Velea în Marea Britanie. Cum s-a schimbat

Acolo, fosta soție a lui Alex Velea este medic al organizației serviciul național de sănătate englez numit ”National Health Service” (NHS), unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Mai exact, fosta soție a lui Alex Velea este implicată în câteva proiecte umanitare pentru unele zone mai puțin favorizate din Africa. Acum, Ana arată complet diferit. Și-a făcut dreaduri și le-a vopsit blonde. Deschideți galeria foto de mai sus!

De cealaltă parte, Alex Velea își continuă cariera în muzică și povestea de dragoste pe care o are cu Antonia, care i-a dăruit doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 6 și, respectiv, 4 ani. Cântăreața mai are o fetiță, Maya, în vârstă de 11 ani, din căsnicia pe care a avut-o cu Vincenzo Castellano.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...