Cum a cucerit-o Alex Velea pe Antonia. Secretul s-a aflat după atâția ani, n-a fost o relație obișnuită

Iancu Andreea 11.08.2021, 11:41
Cum a cucerit-o Alex Velea pe Antonia. Secretul s-a aflat după atâția ani, n-a fost o relație obișnuită

Alex Velea și Antonia par să fie împreună de o veșnicie. Cei doi sunt un cuplu extrem de sudat, au o familie frumoasă, fiind recunoscători pentru venirea pe lume a celor doi fii, Dominic și Akim, care s-au alăturat Mayei, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Chiar dacă Alex Velea și Antonia sunt împreună de ani buni, puțini cunosc detalii despre începuturile celor doi și mai cu seamă despre cum a cucerit-o artistul pe frumoasa cântăreață. Se pare că relația dintre ei nu a fost una obișnuită. Artista este cea care a reușit să vorbească deschis despre întreaga perioadă de început a relației.

Cântăreața a dezvăluit secretul cuplului. Cum a cucerit-o Alex Velea pe Antonia

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia este una presărată cu suișuri și coborâșuri. În ciuda iubirii imense pe care și-o poartă reciproc, cuplul nu a fost scutit de momente dificile, provocări și tărie de caracter. Când mulți se grăbeau să o acuze pe Antonia pentru eșecul căsniciei cu Vincenzo Castellano, primul său soț, Alex Velea trecea și el printr-un mariaj eșuat. Cei doi s-au ferit o bună perioadă de timp să apară împreună, dat fiind faptul că ambii erau în relații cu altcineva atunci când s-au cunoscut. Deși au apărut o mulțime de speculații, cântăreții au evitat să le asculte și și-au văzut de drum. Astăzi, Antonia și Alex Velea pot vorbi cu lejeritate despre începuturi și despre cum a cucerit-o artistul pe logodnica sa.

Antonia, care a primit de curând inelul de logodnă din partea iubitului său, a mărturisit că între ea și viitorul soț a existat încă de la început o conexiune aparte. Aceștia au fost inițial confidenți, foarte buni prieteni și mai apoi iubiți. Desigur, ca în majoritatea poveștilor de iubire, lucrurile au decurs firesc între ei, chimia și atracția construind o relație trainică, ce durează de mai mulți ani. În interviul oferit recent echipei Viva, Antonia a povestit și modul cum a cucerit-o Alex la debutul relației lor.

A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun, a dezvăluit Antonia într-un interviu exclusiv pentru viva.ro.

Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie,
atracție și a devenit în timp o relație, iubire, a mai precizat artista.

Cum a cucerit-o Alex Velea pe Antonia
Alex Velea și Antonia și cei trei copii ai familiei

Motivul pentru care cuplul a decis să păstreze relația în secret multă vreme

Antonia și Alex nu au făcut publică idila lor încă de la început, cei doi recunoscând că au o relație abia în momentul în care cântăreața a apărut gravidă. În plus, artista a dezvăluit motivul pentru care cuplul a păstrat în intimitate această veste. Cei doi au încercat să se țină departe de speculații, care ar fi divulgat informații total eronate în acea perioadă.

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai „ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire, a povestit Antonia pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe