Motivul pentru care Andreea Antonescu ar putea pleca de la Survivor România. Ce i-au făcut colegii. ”Mă așteptam”

Cristian Cojocaru 06.03.2021, 16:52
Motivul pentru care Andreea Antonescu ar putea pleca de la Survivor România. Ce i-au făcut colegii. ”Mă așteptam”

Pentru că au pierdut primul meci de imunitate al acestei săptămâni, concurenții au fost nevoiți să facă noi nominalizări, lucru care ar putea-o face pe Andreea Antonescu să părăsească Survivor România. Patru participanți au votat-o pe cea mai nouă concurentă a echipei roșii.

Andreea Antonescu ar putea fi eliminată la Survivor România

În urmă cu doar o săptămână, solista își făcea apariția în cadrul comeptiției. Aceasta a reușit să aducă un singur punct echipei Faimoșilor. Vedeta nu este deloc surprinsă de nominalizare, având în vedere că a discutat deja cu colegii ei și au informat-o că urmează să o propună pentru a părăsi competiția.

„Mă așteptam, pentru că unii dintre coechipieri au fost asumați, vâzând că și eu sunt o persoană asumată și prefer adevărul oricât de dureros ar fi. Am realizat că aici am găsit o echipă mult mai închegată decât își dau ei seama că formează. Nu e nici cea mai mică surpriză!”, a declarat Andreea Antonescu.

Dezamăgiți că au pierdut primul meci de imunitate din această săptămână în cadrul competiției din Republica Dominicană, concurenții vor trebui să facă noi nominalizări. O altă problemă apărută pe parcursul concursului este accidentarea lui Jador din timpul probei, lucru care îi îngrijorează pe concurenți de starea acestuia de sănătate.

Andreea Antonescu a fost nominalizată la doar o săptămână după ce și-a făcut debutul în cadrul competiției din Republica Dominicană
Andreea Antonescu a fost nominalizată la doar o săptămână după ce și-a făcut debutul în cadrul competiției din Republica Dominicană

 Concurenții sunt dezamăgiți de situația actuală

Mai mulți concurenți și-au exprimat atât îngrijorarea cât și dezamăgirea actualei situații în care se află. Dintre aceștia Culiță Sterp afirmă că este supărat că a obținut un singur punct.

„Sunt supărat din mai multe motive, că am pierdut, că am adus doar un punct, al treilea că s-a accidentat Jador. Avem mai multe motive de supărare, că suntem la  consiliu de nominalizare, sper să câștigăm măcar al doliea meci de imunitate. Nu pot să dau vina pe nimic, am tras cât am putut, îmi pare rău pentru echipa noastră. Sper să câștigăm următorul joc. Se întâmplă ca în viață,câteodată suntem buni, alteori mai puțin buni”, a declarat Culiță Sterp.

Roxana Nemeș afirmă faptul că este trist că sunt nevoiți să nominalizeze din nou, în timp ce Zanni își păstrează optimismul afirmând că ”am venit cu energie bună toți, azi nu m-a lovit nimic, am fost nucă azi. Traseul destul de interesant, finalul nu l-am simțit deloc. Am stat pe bancă, mi-am susținut echipa, nu am avut energia aia, nu am intrat în elementul meu”.

”Nu există o explicație, am avut vibe bun, din păcate nu ne place poziția pe acare o avem din nou. Mergem la consiliu și nominalizam. E trist, sunt convinsă că fiecare a tras cât a putut. E totul relativ, nu avem o explicație. Trecem prin nominalizare și mergem cu capul înainte și sperăm ca mâine să fie jocul nostru”, a declarat Roxana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI