EXCLUSIV

Motivul pentru care Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Mitică Popescu. Ce amintiri o leagă de regretatul actor. „I-am aprins o lumânare”. EXCLUSIV

Motivul pentru care Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Mitică Popescu. Ce amintiri o leagă de regretatul actor. „I-am aprins o lumânare”. EXCLUSIV

Anca Pandrea a mărturisit în exclusivitate pentru impact.ro că regretatul actor, Mitică Popescu, care a decedat în urmă cu două zile la vârsta de 86 de ani, a fost primul care i-a călcat pragul curții în dimineața zilei în care Iurie Darie s-a stins din viață. Cu toate acestea, actrița nu va merge la înmormântare pentru că, ne spune ea, nu mai poate participa la astfel de evenimente triste de când l-a condus pe ultimul drum pe Iura al ei.

Motivul pentru care Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Mitică Popescu

Anca Pandrea a primit cu tristețe vestea morții lui Mitică Popescu. Pentru ea, a fost un coleg de breaslă pe care l-a apreciat, mai ales că acesta a jucat și alături de Iurie Darie. Mai mult, potrivit mărturisirilor făcute de actriță în exclusivitate pentru imapct.ro, Mitică Popescu s-a numărat printre primii care i-au călcat pragul curții sale, în dimineața zilei în care partenerul său s-a stins din viață.

„S-a mai stins un mare actor, un om drag. A fost primul care a venit, acum aproximativ zece ani, atunci când Iura a murit. La primele ore ale dimineții, el era în curte. A fost un om cu personalitate, integru, dintr-o bucată. Avea probleme cu inima, și fuma cam mult, dar e de înțeles. Asta a făcut toată viața, nu putea renunța la ceva cu care era obișnuit”, ne-a spus Anca Pandrea.

Motivul pentru care Anca Pandrea nu va merge la inmormantarea lui Mitica Popescu
Motivul pentru care Anca Pandrea nu va merge la inmormantarea lui Mitica Popescu

A rămas cu traumă de la moartea lui Iurie Darie

Sicriul cu corpul neînsuflețit al regretatului actor, Mitică Popescu, a fost depus la Teatrul Mic, Anca Pandrea nu va ajunge astăzi la priveghi, și nici mâine, la înmormântare. În schimb, aceasta i-a aprins o lumânare, imediat ce acesta s-a stins.

„De aproape zece ani, de când Iura al meu a plecat, nu am mai putut merge la nicio înmormântare. I-am aprins o lumânare imediat ce am aflat că a murit. Rămân acasă, cu Iura, vorbesc cu el, ca în fiecare an am pus în brad pozele lui. Am brad natural, îl voi desface abia când se va usca, sper să mă țină cât mai mult. De Revelion am stat acasă, ca să nu-l las singur. Am fost doar eu cu el, nu am avut stare să invit pe nimeni”, a adăugat actrița.

Anca Pandrea și-a pierdut jumătatea pe data de 9 noiembrie, în urmă cu mai bine de nouă ani, și de atunci a rămas cu o adevărată traumă. La ani distanță, actrița ne-a povestit că ea mult timp nu a realizat că partenerul său pe care-l ținea în brațe, decedase, poate și pentru că în sinea ei refuza să creadă acest lucru. ”L-am încălzit toată noaptea cu corpul meu, doar capul îi era rece. Nu înțelegeam de ce nu mă mai strânge de mână, de ce nu-mi răspunde. Foarte târziu am realizat ce se întâmplase. E ultima amintire pe care am avut-o cu el, cea care mă chinuie în fiecare zi de 9 noiembrie. E ziua în care Iura al meu s-a dus”, a povestit actrița pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe